Normal degil artik bu

hadibeyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
4.754
13.224
208
Iyi aksamlar hanimlar

bir anne olarak yardima ihtiyacim var su an.

Cocugumdan hic ama hic uzak duramiyorum. öyleki su an esim aileme birakacak kizimi biz es olarak zaman gecirebilelim diye. Ailem 1.5 saat uzaklikta kaliyor. Bende simdiden nefes alamicak haldeyim. Aklima bin tane kötü sey geliyor. Ki annem gözünden sakinir kizimi o derece iyi bakar. Hep böyle budurum. Esim bile bi 10 dakika gecikse cocukla kafayi yicek hale geliyorum. Ne olur bi akil verin bu anormal durumdan nasil kurtulabilirim. Cocuk seviniyo tabi gidip kalacam diye, hemen gelmeyin almaya diyo :)

Çalışıyorum.. Çocuktan ayrıldığım ilk gün ve devamindaki günlerde hep bu hisle dolu olurdu yüreğim...

Derste sokakta markette...

Zaman geçtikçe alisiyorsun..

Sadece bir yerden baslamalisin artık..

Kaç yaşında çocuk bilmiyorum ama benimki 3 aylikti

bu yaz bizim kızı annemlerle yazlığa bırakıp 2 günlüğüne başbaşa bir tatil yapalım dedik, sabahtan çıktık, gezdik, denize girdik, deniz çok güzeldi, sürekli kızımız da olsaydı diye söylendik (oysa o da annemle denizdeydi) akşam çıktık rakı balık yaptık, uyudu mu iyi mi derken, arabayı da orda bırakıp minibüsle annemlere döndük :KK70:
siz yine bırakabiliyorsunuz yani, ben daha 1 gece bırakamadım. gündüz ya da akşam bırakabiliyorum ama gece illa ki aynı çatı altında yatacağız...

5 yasinda
aslinda krese cok erken basladi oradayken sorun olmuyor. Bizde bakilinca da sorun degil, ama ben eve geldigimde evde olmayinca yada baska yerde kalinca bu anneanne dede olsa bile kabusa döüsüyor benim saatlerim. Normal degil bu davranisim biliyorum, aglamalar paniklemeler hic normal degil ama degistiremiyorum.

Bence o kadar anormal değil

Benim 6 yaşındaki oğlum sadece bir gece bizden ayrı kaldı o da okulda gece yatısı etkinliği vardı

Yani başbaşa kalalım diye 1,5 saat uzağa göndermem ayılıp bayılmam asla bırakmam

Eşimle başbaşa evde de zaman geçiriyoruz

çocuğun olmadığı o gece de dışarıda birer bira içip gelip yattık yapacak bir şey bulamadık

Ama eşinize de hayranım üşenmemiş 1,5 saat gitmiş yarın da geri almaya gidecek 6 saati yolda geçecek sırf bir gece çocuksuz olmak için

bence destek alın kesinlikle. çocuğu da bunaltırsınız ayrıca ileride çocuğunuz sosyal ilişkilerinde sıkıntı yaşar.

ya bırakın ne olursunuz güvendiğiniz insanlara çocuğumuzu bırakmak gayet normal
yani sizin yanınızda başına birşey gelmiyor mu her halükarda başına bir kaza gelebilir sizinle yada başkasıyla

Bence normal değil davranısınız
Sizi büyüten kendi aileniz cocugunuza mi bakamayacak ?

Ben daha 40 gunlukken anneme bırakmıştım. Eşimle bebeği kutlamaya çıkmıştık. Sütümü sagip biberona koymuştum. Hiç te bir problem yasamamistik..sadece benim memeler taşmış güzelim bluzum süt içinde kalmıştı..birde damizlik inek gibi süt korkuyordum o kadar..))
Tavsiye ederim çıkın eşinizle..hem size hemde çocuğa iyi gelecek.

Benim 6 yaşındaki oğlum sadece bir gece bizden ayrı kaldı o da okulda gece yatısı etkinliği vardı

Yani başbaşa kalalım diye 1,5 saat uzağa göndermem ayılıp bayılmam asla bırakmam

çocuğun olmadığı o gece de dışarıda birer bira içip gelip yattık yapacak bir şey bulamadık

Ama eşinize de hayranım üşenmemiş 1,5 saat gitmiş yarın da geri almaya gidecek 6 saati yolda geçecek sırf bir gece çocuksuz olmak için

biz de evde her gün başbaşayız zaten 9 da uyuyor çocuk, ondan sonra istediğimiz saate kadar istediğimiz şeyi yapıyoruz.
dışarı çıktığımızda da özellikle bizim evde bakılsın istiyorum, halasını çağırıyoruz genellikle, gece onu öpüp öyle uyumak istiyorum.
bana hiç de garip gelmiyor bu durum, 18 yaşıma kadar ailemden ayrı bir gece geçirmedim ama 18 yaşımda evimden 10 saat uzak bir şehirde yaşamaya başladım, hiç bağımsızlık ya da özgüven sorunum olmadı, aksine hep güvende hissettim kendimi, hala da saçma bir şekilde, bana bişey olmaz gibi gelir hep.

5 yasinda
aslinda krese cok erken basladi oradayken sorun olmuyor. Bizde bakilinca da sorun degil, ama ben eve geldigimde evde olmayinca yada baska yerde kalinca bu anneanne dede olsa bile kabusa döüsüyor benim saatlerim. Normal degil bu davranisim biliyorum, aglamalar paniklemeler hic normal degil ama degistiremiyorum.
Benim kuzenimde sizin gibiydi artık iyice psikolojisi bozulmuştu sonra çarpıntım oluyo diyodu dr.dan destek aldı o dönem şimdi ikinciyi dogurdu da saldı iyice kendini :)

Annem de siz gibiydi kimselere bırakmaz emanet etmezdi bizi,Allah razı olsun tabii ki sevgisinden ve verdiği önemden kaynaklanıyor bu biliyorum hala aynı kafada değişen bir şey de yok aslında ama ben bu nedenle hep kızmışımdır anneme.Ne bir arkadaşımda kalabildim ne bir şehir dışı gezisine katılabildim annemin bu evhamları yüzünden.
Böyle devam ederseniz özellikle ergenlik döneminde çok çatışırsınız aman kendinizi frenleyin.

Normal değil.

Ben 2 aylık bebeğimi anneme 1 saat bırakabildim, 1 saat bensiz durabildi diye seviniyorum : )

Valla dogru diyorsunuz hanimlar, annem benden de iyi bakar tabi ki orasini biliyorum.

Ama iste icimde hep bi huzursuzluk oluyor. Simdi bi yandan agliyorum bi yandan hazirlaniyorum cok sacma :D

O derece ki kapinin önünde oynarken bile ya balkondan iki saniyeayirlmiyorum yada assaga inip basinda duruyorum. Arkadaslarina da tek basina gönderemiyorum bir kac saat oynamalari icin. Iste asil anormal olan bence bu.

Çocuksuz bir gecede neler yapılmaz ki:KK53:

Çocuksuz bir gecede neler yapılmaz ki:KK53:

Çocuk olunca ne yapılamıyor diyeyim

Ne bileyim bizimki 9 da yatıyor belki dışarı çıkamıyoruz ama biz eskiden de evde yiyip içmeyi severdik

Sinema vs internet çözdü tiyatro konser belki çocukla gidilmiyor ama açıkçası çıcuk yokken de çok gidemezdik

Bu arada bu yazdıklarım da gece değil akşam oluyor yani gece uyuyoruz

Çocuk olunca ne yapılamıyor diyeyim

Ne bileyim bizimki 9 da yatıyor belki dışarı çıkamıyoruz ama biz eskiden de evde yiyip içmeyi severdik

Sinema vs internet çözdü tiyatro konser belki çocukla gidilmiyor ama açıkçası çıcuk yokken de çok gidemezdik

Bu arada bu yazdıklarım da gece değil akşam oluyor yani gece uyuyoruz
Konu sahbi için dedm bnm kızlarda 9 da uyuyr bz film izlerz teras kyfi yaparız en lüx eğlncemz bunlar

Valla dogru diyorsunuz hanimlar, annem benden de iyi bakar tabi ki orasini biliyorum.

Ama iste icimde hep bi huzursuzluk oluyor. Simdi bi yandan agliyorum bi yandan hazirlaniyorum cok sacma :KK70:

O derece ki kapinin önünde oynarken bile ya balkondan iki saniyeayirlmiyorum yada assaga inip basinda duruyorum. Arkadaslarina da tek basina gönderemiyorum bir kac saat oynamalari icin. Iste asil anormal olan bence bu.

Zaten kapinin onunde oynarken gozunuzu uzerinden ayirmayin, daha cok kucuk arkadaslariyla tek basina sokakta oynamak icin.
Biz guvenlikli sitede oturuyoruz parkimiz cevrili kapida gorevli var orda bile birakip 5 dk cikamam eve, nerden bilecegim komsularimin niyetini, burda bile ne taciz hikayeleri okuyoruz, bakin su an aktif olani var teyzesinin kizinin tacizine ugrayan bir konu sahibi...
Neyse ben de anormalim galiba :KK70:

Back
X