Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence epudural rahatEpidural mi rahatti genel mi bu arada zaten normal olmaz derlerse doktormla konsacaqm bilgi werip sacma sapan korkulardan yanlis bilgilendirmedn arinsin esim
Benim 2 dogumumda da kv yanimdaydi ikisindede sanci cekerken gikim bile cikmadi.agri esigin yuksekse cogu kismini hissetmiyosun bile sancilarin. Ben ilk dogumumda sancilari hissetmeye basladigimda acikligim 5cm olmus 2.de 7cmdi ben sanciyi hissediyorum dedigimde.
Korkacak bisey yok sen kendini akisa birak gerisini vucudun halleder.:)
normal doğum için dun burada yazıştık..gece bölük pörçük uyudum..korktum galiba :)
Aaay ne güzel yawruşuna kavusmussun mis gbi kokusu burnunda doya doya sewiyosndr Allah butun hamilelre kokay doqm nasip etsin hepmz saq salim kucaqmza alip opup koklayalim doqm zamanini dusundkce bike icim icime siqmiyo :)) bebisin nasil uyku duzeni falan gaz skntisi falan yoktr ins
once asırı uyuyodu uyumaktan emmedıgı ıcın sarılık oldu
sımdıde hıc uyumuyor memeyı emzık gıbı kullanıyor 24 saat uyuyamaz oldum
gazı var cok kusuyor agız dolusu
yanımda ne annem var ne kayınvalıdem ılk bebegım tek basımayım hıc bırsey bılmıyorum basa cıkmaya calısıyorum :)
sanırım cıldırıcam![]()
Suyu falan soquk icme ve usutme bide canm siqara iciyomsn baxi anneler siqara ictigi icin sutleri aciyomus we cocuklar ondan kusuyoms... niye gelmiyorlar yardma
Amin ins sizin nasildi doqmnz rixa etsem anlatrmsnzdoğum karışılmazsa kendiliğinden devam edip sıkıtınsızca bitecek bir olay lütfen korkmayın ve olumlu mesaj yollayın beyninize sürekli herşeyin güzel olacağına dair mesaj yollayın endişe edecek bir şey yok o çocuk sonsuza kadar orda kalmayacak öyleya da böyle kucsğınıza gelecek inşallah ve sonu muhteşem :) dünya güzeli bir çift göz gözünü size dikip hiç ayırmayacak azıcık bırakınca cırlayıp annemi istiyorum diyecek ve kokusuna aşık olacaksınız inşallah. rabbim sağ sağlim hepinize kucağına almayı nasip etsin doyasıya sevebileceğiniz güzel zamanlar geçirin inşallah minnaklarınızla
Hala doqum yapmadim onerilerinze ihtiyacmz war :)Normal dogum sancisi siddetli evet ama en dayanamadigin anda kesilip tekrar geliyor. O aralarda topluyorsun kendini. Bir de zaman inanilmaz cabuk geciyor sanci cekerken.
Not : konu eskiymis pardon
Hala doqum yapmadim onerilerinze ihtiyacmz war :)
Nasil yani hissettnzBen sadece normal dogum yaptim. Sezeryani hic bilmiyorum . Epidural. Ben de bir yanlislik yapildi. Igneden sonradan hissettim herseyi. En iyisi önce Allah'a sonra doktora birakmaksaglikla alin kucaginiz insallah
Nasil yani hissettnz