- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
Aminnn inşallahAllah tek solukta kurtarmayı nasip etsin hepimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallahAllah tek solukta kurtarmayı nasip etsin hepimize
Spor olarak n’aptınız acaba pilatese kaçıncı haftada başladınız? Hiç yapmadım hamilelikte yapabilir miyim? Hamilelik öncesi Leslie 3 mile yapardım 3 aydır bıraktım hangi sporları yapabilirim?Ya aslında benı doktorumda çoğu hastasını sezaryen yapıyor .ama ben onunla konuştum bunu artık normal isteyen kalmadı dedi bana . Mesela kızm 40+2 de geldi . Eğer gelmeseydi 40+5 te suni alıcaktım eğer açılma olmasaydı belki bebeğin kalp atışları değiştiğinde korkup bende sezaryen olucaktım hiç bilmiyorum .
ama ben sona kadar eğer bi aksilik olur muhakkak 2-3 görüş alıp öyle sezaryen olurum demiştim doktoruma .
deidğim gibi çok şükür herşey en doğal şekilde oldu .
hiçbirşeyi gerek kalmadan herşeyi kızım başlattı ve ilk doğum olmasına rağmen çok çabuk sürede kavuştuk .
ama bunun için gerekli herşeyi yaptım . Sporumu sağlıklı beslenmemi hiç ihmal etmedim .
pilatesi son ana kadar yaptım .
eğer normal istiyorsak kesinlikle bunun için bişeyler yapmamız lazım
Spor olarak n’aptınız acaba pilatese kaçıncı haftada başladınız? Hiç yapmadım hamilelikte yapabilir miyim? Hamilelik öncesi Leslie 3 mile yapardım 3 aydır bıraktım hangi sporları yapabilirim?
Ablam 3 doğum yaptı. 2 si doğumhaneye bile girmeden, ablam bacağını kaldırır kaldırmaz fırlamış bebekler,doktor zor tutmuş. Çok cokk kolay geçmiş.ki doktor gördüğüm en kolay doğumdu demiş..Normal doğum yapmak ne kadar zor ???herkesin her doğumu Farklı oluyor evet ama yine de bir sıkıntı yoksa neden normal doğuma yönlendirmiyor doktorlar illaki sezeryana itiyorlar!
Dünyada 1. yiz sezeryanda!!!!
Doğum yoluna girince alamıyorlarYa bu doktorlar neden korkutuyor insanı? Normal doğum her zaman riskmiş!!! Tamam da adı üstünde normal, risk oluştuğu an sezeryana almıyorlarmı zaten?
Suni sancıya gaz sancısı gibi mi dedi! Asla öyle bişey değil hatta eskiden bunu ebeler açıkça söylermiş normal sancıdan çok ağır fakat dayanmak zorundasın diye. Şimdi evde sancı çekmeden hastaneye gidildiği için orda odayı fazla işgal etmeyesin diye dayıyorlar suni sancıyıAblam 3 doğum yaptı. 2 si doğumhaneye bile girmeden, ablam bacağını kaldırır kaldırmaz fırlamış bebekler,doktor zor tutmuş. Çok cokk kolay geçmiş.ki doktor gördüğüm en kolay doğumdu demiş..
3.biraz ağrılı olmuş suni sancı vs verilmiş ama onda bile asla dayanilamayacak bı ağrı değil ,gaz sancısı cekiyormussun gibi oluyor dedi..ki zaten bebeği gördükten sonra ne ağrı aklına geliyor ne de başka bişey, tek düşündüğün sağlıklı olup olmaması dedi..
Tabi bu işler nasip kısmet.. herkesin farklı doğum hikayesi oluyor.. kendinizi boş yere korkutmayin.sancı ağrı olursa da olsun ? Çekeceksiniz bitecek.. sonunda dünyaya bir mucize gelecek..biraz böyle düşünmek lazım..
Kaç yaşında doğum oldu sizinYa aslında benı doktorumda çoğu hastasını sezaryen yapıyor .ama ben onunla konuştum bunu artık normal isteyen kalmadı dedi bana . Mesela kızm 40+2 de geldi . Eğer gelmeseydi 40+5 te suni alıcaktım eğer açılma olmasaydı belki bebeğin kalp atışları değiştiğinde korkup bende sezaryen olucaktım hiç bilmiyorum .
ama ben sona kadar eğer bi aksilik olur muhakkak 2-3 görüş alıp öyle sezaryen olurum demiştim doktoruma .
deidğim gibi çok şükür herşey en doğal şekilde oldu .
hiçbirşeyi gerek kalmadan herşeyi kızım başlattı ve ilk doğum olmasına rağmen çok çabuk sürede kavuştuk .
ama bunun için gerekli herşeyi yaptım . Sporumu sağlıklı beslenmemi hiç ihmal etmedim .
pilatesi son ana kadar yaptım .
eğer normal istiyorsak kesinlikle bunun için bişeyler yapmamız lazım
26 da doğurdum kızımıKaç yaşında doğum oldu sizin
Belli değil sezaryenin günü saati enazından bende değildi biran da oldu 37 gün vardı doğuma aniden sancım tuttu kızımda 8 aylık doğduAynen öyle özel hastanelerde doktorlar uğraşmak istemiyor mesela ben 14 saat sancının sonunda doğurdum 14 saat beni mi takip edecek veya gecenin bi saatinde doğum oldu kalkıp gelmek durumunda kalacak sezaryenin günü saati belli gir çık
Merhaba bende hamileyim inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızEn baştan beri normal doğumu çok istedim .
rabbimde nasip etti doktorumda her daim destekledi .
tabi ki zor ama artık dayanamıyorum dediğiniz yerde evladınıza kavuşuyorsunuz emin olun :)
Hiçbir Doğum kolay değildir. Sezaryeninde zorluğu vardır . Normal doğumda bebek geldiği an bütün ağrılarınız bıçak gibi kesiliyor :)
Herkes yapabildi bende yaparim diceksinMerhaba bende hamileyim inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızben oldum olası bu epidural mı ne sezeryan türünden inanılmaz korkuyorum.. Şimdi de bazı yorumları okuyorum da normal doğumla ilgili dikişleri olan yırtıkları olan
normalden de korkmaya başladım ki hep normal isterim ama.. İnsanlar çok korkutuyor öcü hikayesi gibi napıcam bilmiyorum
![]()
Ya vallahi eşime de söyledim korkularımı inş rahat geçer herkesin doğumu tek avazdaHerkes yapabildi bende yaparim diceksinkendine inan cnm
Kimseyi dinlemeyeceksin asla . Herkesin hikayesi başka unutmaMerhaba bende hamileyim inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızben oldum olası bu epidural mı ne sezeryan türünden inanılmaz korkuyorum.. Şimdi de bazı yorumları okuyorum da normal doğumla ilgili dikişleri olan yırtıkları olan
normalden de korkmaya başladım ki hep normal isterim ama.. İnsanlar çok korkutuyor öcü hikayesi gibi napıcam bilmiyorum
![]()
Yaaa çok teşekkür ederim içimi o kadar çok rahatlattınız ki anlatamamKimseyi dinlemeyeceksin asla . Herkesin hikayesi başka unutma
Bu senın ve bebeğinin hikayesi .
yırtık mırtık dikiş hiç korkma benimde kesim var inan ne kesi ne dikil anı hiçbişey hissetmedim . Doktorlar o an zaten uyuşturmak için iğne vuruyorlar
Sen öncelik normal doğuma öncelik ver bebeğin nasıl gelmek isterse o karar versin
mesela ben epidural yaptırırm diyordum ağrım az olsun diye o kadar hızlı oldu Kİ herşey gerek bile kalmadı
Ben oldum olası hep normal istedim o kadar da doğum hikayesi anlattılar bana ama hiç korkmadım normal olsun illa dedim. Sağolsun yengemiz hastanede çalışıyordu normal doğumu çok istiyor diye söylemişti doktorada. Ben gündüz 3 buçuk gibi hastaneye gitmiştim açılmaya bakarken suyum patladı 2 cm açılmam varmış 6 ya kadar ilerlemedi 10a kadar açılmazsa sezeryana alırım demiş doktor. Bana da söylemediler ama çok şükür akşam 10.40 da kendi sancımla normal doğum yaptım. Sancı kısmı biraz zor ama en kolay kısım doğum. Doğumhaneye bi girdim 15 dakikada kucağıma aldım. Fazlaca ıkındım yırtıklarım oldu ama ne kesiyi ne yırtıkları hissetmiyosun zaten uyuşturuyolar. İğneyi bile hissetmiyosun. Benim dikişler 40 dakika sürdü ama oğlum kucağımda kapıdan çıkarken nasıl doğurdun sen hiç doğurmamış gibisin dediler öyle pozitif enerji dolu çıkıyorsun ki sanki o kadar sancıyı sen çekmedin. Derdi veren Allah dayanma gücünü de veriyor. O yüzden hiç kimseyi dinleme korkma dua et Meryem ana otu edin doğumda çok işe yarıyor. Her doğum kendine özeldir ama sen İnan doğumdan 1 ay öncede pilates topu alabilirsin üstünde oturup egzersiz yapabilirsin hatta doğuma da götür sancılarda bol bol yürümeyi öneriyolar ben çok yürüyemedim pilates topunda oturdum hep açılmamı bekledim meselaYaaa çok teşekkür ederim içimi o kadar çok rahatlattınız ki anlatamamAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
İçim çok rahatladı vallahi sağolunBen oldum olası hep normal istedim o kadar da doğum hikayesi anlattılar bana ama hiç korkmadım normal olsun illa dedim. Sağolsun yengemiz hastanede çalışıyordu normal doğumu çok istiyor diye söylemişti doktorada. Ben gündüz 3 buçuk gibi hastaneye gitmiştim açılmaya bakarken suyum patladı 2 cm açılmam varmış 6 ya kadar ilerlemedi 10a kadar açılmazsa sezeryana alırım demiş doktor. Bana da söylemediler ama çok şükür akşam 10.40 da kendi sancımla normal doğum yaptım. Sancı kısmı biraz zor ama en kolay kısım doğum. Doğumhaneye bi girdim 15 dakikada kucağıma aldım. Fazlaca ıkındım yırtıklarım oldu ama ne kesiyi ne yırtıkları hissetmiyosun zaten uyuşturuyolar. İğneyi bile hissetmiyosun. Benim dikişler 40 dakika sürdü ama oğlum kucağımda kapıdan çıkarken nasıl doğurdun sen hiç doğurmamış gibisin dediler öyle pozitif enerji dolu çıkıyorsun ki sanki o kadar sancıyı sen çekmedin. Derdi veren Allah dayanma gücünü de veriyor. O yüzden hiç kimseyi dinleme korkma dua et Meryem ana otu edin doğumda çok işe yarıyor. Her doğum kendine özeldir ama sen İnan doğumdan 1 ay öncede pilates topu alabilirsin üstünde oturup egzersiz yapabilirsin hatta doğuma da götür sancılarda bol bol yürümeyi öneriyolar ben çok yürüyemedim pilates topunda oturdum hep açılmamı bekledim mesela![]()
Amin hepberaber sağlıkla alalım inşallahYaaa çok teşekkür ederim içimi o kadar çok rahatlattınız ki anlatamamAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
İnşallah hepimizİçim çok rahatladı vallahi sağolunhayırlısıyla kucağınıza alın inş bebeğinizi
![]()