Normal doğum dikişler ne zaman iyileşir

mevsimbahar18

24.10.2025👼🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
702
717
18
22
Merhaba kızlar dün sabaha karşı doğum yaptım 6 tane dikişim var çok derin değillermiş iç tarafta şuan ağrım yok doktor biraz ağrın başlayabilir dedi tam olarak dikişler ne zaman iyileşir ben baktığımda hiç dikiş göremiyorum tamamen eski haline dönecek dimi 🥲

Merhaba kızlar dün sabaha karşı doğum yaptım 6 tane dikişim var çok derin değillermiş iç tarafta şuan ağrım yok doktor biraz ağrın başlayabilir dedi tam olarak dikişler ne zaman iyileşir ben baktığımda hiç dikiş göremiyorum tamamen eski haline dönecek dimi 🥲
Dönüyo dönüyo benim daha fazlaydı ben antibiyotikli Krem sürüyodum yumuşak tutuyodu hiç ağrı olmuyordu.

benim doktorum 40 gün-2 ayı bulur dikişlerin iyileşmesi demişti. 40.günde muayeneye gittiğimde dikişler erimişti. ağrı da bi hafta falan oturup kalkarken oldu. hissiyat olarak tam eskiye dönmesi 3 ayı buldu

benim doktorum 40 gün-2 ayı bulur dikişlerin iyileşmesi demişti. 40.günde muayeneye gittiğimde dikişler erimişti. ağrı da bi hafta falan oturup kalkarken oldu. hissiyat olarak tam eskiye dönmesi 3 ayı buldu
Şuan otururken hafif sızlıyor ağrım yok ama ağrın olur dedi umarım 40 günde benimde gider

Şuan otururken hafif sızlıyor ağrım yok ama ağrın olur dedi umarım 40 günde benimde gider
yok öyle ağrı bende hiç olmadı. antibiyotik kullandım bir hafta. dediğiniz gibi oturup kalkarken hafif sızlama vardı. sonrasında dikişlerin olduğu yerde sertlik hissediyordum ama ağrı vs yoktu. kontrolde de dikişlerin eridiğini, cinsel ilişki olabileceğini söylediler. ama dediğim gibi tam doğum önceki hissiyatına 3 aydan sonra geldi

Back
X