NOrmal Doğum dikişler??

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
kızlar bugün 9. Günümüz 5 gün dikişlerimin acısı sızısı geçti şükür gezmeler tozmalar gün geçiyor :)) benim iç dikişim var yani Dr öyle söyledi bakınca bi ip gözüküyor daha içi gözükmüyor bende korkudan bakamıyorum zaten. İç dikiş nasıl oluyor nasıl ipleri düşüyor dışarı mı çıkıyor nasıl anlıcam düştüğünü kafamda deli sorular

İc dikisler düşmüyor kendiliginden kaynıyor canım o ip dış dikise aittir muhtemelen

Enfeksiyon kapmadigi surece cabuk iyilesiyor canim cok gecmis olsun 1 haftaya kalmaz hic doğum yapmamis gibi olursun Allahin izniyle

Merhaba bende pazar günü doğum yaptm. Dikişlerim cok acıyor temizligini nasil yaptiniz ve ne kadar sürede tamamen dikişler düştü

Merhaba bende pazar günü doğum yaptm. Dikişlerim cok acıyor temizligini nasil yaptiniz ve ne kadar sürede tamamen dikişler düştü
Geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun. Her tuvaletten sonra ılık suyla taharet aldım. Sonra kaynamış ılımış suya batikon döktüm bide onla taharet aldım. Pomad krem verdi Dr onu sürdüm. Antibiyotik kullan mutlaka. Enfeksiyon kapmasın. Bide dikişlerini kuru tutmaya çalış üstüne oturma

Tesekkur ederim.. peki batikon sürdükten sonra kurulayıp mi krem sürdünüz. Kremli bir sekilde mi kaldi

5. Güb
Tesekkur ederim.. peki batikon sürdükten sonra kurulayıp mi krem sürdünüz. Kremli bir sekilde mi kaldi
canım önce wc ihtiyacımı giderdim sonra duşta sıcak suyla alt tarafımı yıkadım. Havlu peçete ile dikişlere zarar vermeden pansuman yapar gibi kuruladım hafifçe. Saç kurutma makinesi tuttum uzaktan sıcak ayar bi iki dk. Sonra minik ayna aldım oturdum alttan dikişlerime pamukla batikon sürdüm. Üstüne pomad krem sürdüm. Gazlı bezler varis. Onlardan aldım iç kısmına pamuk koydum. Pamuğu sardım gazlı bezle yani. Üstüne hafif bi batikon sürüp ped gibi kiloduma koydum. Ped dikişlere baskı yapıyor onu kullanamadım.

Anladm tesekkur ederm. Bende böyle yapaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…