Normal doğum dikişleri ne zaman iyileşir ?

Normaldir bence :) Bebeğin 40 çikti ben hala yan pozisyonda oturuyorum. Şukur ama buda gecicek..

Tabi tekrar doğum yapmiş olsam bir daha Normal yaparim. Gerçekten o acisi bile garip bir his birakiyor insana :) Yeni doğum yapicaklar korkmasin bence bebeği verdikten sonra etinizi kesseler bile duymuyosunuz :)

arkadaşlar merhaba hepinizin bebeği hayırlı uğurlu olsun.bende 19 martta normal doğum yaptım bi sorum olacaktı.içerde parça kalmıştı.6 nisanda da kürtaj oldum.hala adet olmadım kürtaj tarihini mi baz alacam.ondan mı gecikti acaba.doktorada hiç sormayı unuttum.bi de ara sıra son 10 gündür kasıklarıma cok hafif adet sancısı gibi rahatsızlık oluyo.sizlerde de oluyomu yoksa adetin alametlerimi?

Bu dikişleriniz eridikten sonra kontrole gittiniz mi,yine vajinal muayene mi yapıyolar?yoksa yüzeysel mi

Merhaba ben 8 mayısta doğum yaptım hem iç hem diş dikişlerim var bugün 8 gün oldu doğum yapalı ama çok ağrılarım var bi dikişimde açılmış acaba hastaneye Gitsem dikerler mi tekrar çok korkuyorum zaten çok zor bi doğum yaptım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olunnn  :KK43::KK43:

Merhaba ben 8 mayısta doğum yaptım hem iç hem diş dikişlerim var bugün 8 gün oldu doğum yapalı ama çok ağrılarım var bi dikişimde açılmış acaba hastaneye Gitsem dikerler mi tekrar çok korkuyorum zaten çok zor bi doğum yaptım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olunnn  :KK43::KK43:

çok geçmiş olsun arakdaşım bende 9 mayısta ikinciyi doğurdum ilkinde de çok dikişim oldu çok ağrım oldu yan yattım, üstüne oturmadım, gün aşırı yıkandım bir hafta on günde düşmüştü.
şimdi yaptığım doğumda kesilmedim ama hafif yırtıklar olduğu için içeride dikildim doğal olarak bugün 6 gün oldu bataya başladı sanırım kuruyor düşecek belki sennkide öyledir. bu arada her wc den çıktıktan sonra battikon u bir gazlı beze dök ve önden arkaya sil pansuman yap daha hızllı ve mikrop kapmadan iyileşir birde kuru tutmaya çalış arkadaşım. tekrar geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.

Amerika'da normal doğum yaptım, 10 gün sonra doktor dikişim kontrol etti, her şey yolundaydı. Toplam yaklaşık 15 gün dikişim beni rahatsız etti, sonra tam unuttum onu. Sonra yine kontrol ettim (40-45 gün doğumdan sonra), sıkıntı yok.

Zor bi durum ama lokal uyuştururlar mutlaka,öyle dikerler.ebe bana buyuk abdestini tutamayabilirsin iyi dikicez demişti.makata kadar dikiş var bende.acılmışsa sonradan sıkıntı yapmasın.cok gecmiş olsun

çok geçmiş olsun arakdaşım bende 9 mayısta ikinciyi doğurdum ilkinde de çok dikişim oldu çok ağrım oldu yan yattım, üstüne oturmadım, gün aşırı yıkandım bir hafta on günde düşmüştü.
şimdi yaptığım doğumda kesilmedim ama hafif yırtıklar olduğu için içeride dikildim doğal olarak bugün 6 gün oldu bataya başladı sanırım kuruyor düşecek belki sennkide öyledir. bu arada her wc den çıktıktan sonra battikon u bir gazlı beze dök ve önden arkaya sil pansuman yap daha hızllı ve mikrop kapmadan iyileşir birde kuru tutmaya çalış arkadaşım. tekrar geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim inşallah benim ki de normaldir bi dikişim düşmüş korkuyorum iç dikişlerimde çok Ağrı hissediyorum

21.05.2016 da normal doğum yaptım tam 7 gün oldu ama dikişlerin nasıl geçtiğini anlarız bilmiyorum çok agrim var ne oturuyom ne kalkabiliyom yapıyorum emzirirken yarı oturur pozisyonda ancak birde enfeksiyon kapan nasıl olur gorumcem saolsun pansuman yâpiyor dikişlerin biraz gevşemiş dedi ama çok iyi bakıyorum yani iyilesiyomu ypks açılmamı oluyo yeni uyeyim kızlar lütfen yardımmm ilk doğumum :KK1::KK1::110::110:

Acill kızlar 21.05.2016 da normal doğum yaptım tam 7 gün oldu ama dikişlerin nasıl geçtiğini anlarız bilmiyorum çok agrim var ne oturabiliyor ne kalkabiliyorum emzirirken yarı oturur pozisyonda... enfeksiyon kapan dikis nasıl olur ? korkuyorum gorumcem saolsun pansuman yâpiyor hergun dikişlerin biraz gevşemiş ama deri acilmamis dedi iyimi kotumu bilmiyoruz oda bekar ben ilk dogumum daha bilmiyorum ama çok iyi bakıyorum baticonlu su ile yıkayıp perine bölgesini ayrıca fon makinasıyla kurutup tekrar baticon şuruyorum ve her lavabodan sonra pedimi değiştiriyorum yani iyilesiyomu yoksa gevseyen dikiş açılmamı yapıyor yeni uyeyim kızlar lütfen yardımmm ilk doğumum :KK1::KK1::110::110:

Sizin daha bi hafta olmus benim 40ım cıkicak nerdeyse.daha bir dikişim dün düştü.zaman alıyor yani iyilesmesi.böyle bir ağırlık hissediyorum o bölgemde.uzun yürüyüsler pek yaramıyor

Geçmiş olsun canım sana da hayırli olsun ayrıca... bugün pansuman yaparken dikişlerim kopacak gibi kesmiş deriyi sanki duser diye umut ediyorum .. baticonlu su ve fon mak. İyi geldi canım yurumuyorum öyle yatyrum ancak lavabo birde yarı pozisyon da oturup emzirmek icin kizimi

canım çok geçmiş olsun öncelikle. ben de normal doğum yapmıştım ve dikişlerimden dolayı oturamadım; ta ki doktorum dikişlerimi alana dek. doğumdan 8 gün sonra dikişlerimi almıştı doktorum. ancak ondan sonra rahat edebilmiştim... o ilk 8 gün boyunca da sürekli dikişli bölgeyi temiz tutup pansuman yapmıştım. Dikişlerim alınana kadar da medikal simitlerden aldırmıştı doktorum bana. Üzerine oturan, medikal malzeme satılan yerlerdeki oturma simitlerinden yani.

Back
X