Allah sifa versin normal dogum yapanlar gozumu o kadar korkuttu ki suan dahada emin oldum sezeryan olcam normal doğuma ben dayanamam
Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun da ins nasipse normal dogum yapmicam ameliyat oluyorum varsayip sezeryana yumcam gozumuAslında herkesin böyle sorunları olmuyoretrafımda çok insan var hiçbiri böyle sorunla karşılaşmamış hatta üstüne basa basa normal Doğum diyorlar.. Allah yardımcım olsun ...
Merhaba Angel, çok daha iyiyim. 1 yılı geride bıraktım. Yaklaşık ilk 7-8 ay problemlerim devam etti. İlişkilerde canım acıyordu, perine bölgem tahriş oluyordu,yanma oluyordu ama muhtemelen kuruluktandı çünkü adetim düzene girince sorunlarım da geçmeye başladı. Açıkcası mümkün olduğu kadar dokunmamaya veya bakmamaya çalışıyorum. Böylelikle kafama takmıyorum. Görüntü olarak çok da kötü değil ama tabi ki bir deformasyon var düzgün onarılmadı biraz açıklık kaldı vs. Dikişlerimdeki sertlikler yok denilecek kadar azaldı. Ben zamanı geldiğinde tekrar evlat sahibi olmak istediğim için operasyon düşüncesini çıkarttım kafamdan. Zaten olan insanların yaşadıklarını okudukça da korktum açıkcası. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.üzerinden baya bir zaman geçmiş şimdi ki durumunu merak ettim sıkıntıların devam ediyor mu?
Çok hassas bir bölge o yüzden olası komplikasyondan korkuyorum açıkcası.. Bir daha aynı acıları yaşamak istemiyorum ben. Çok ağır şeyler yaşamışız. Doğurup hemen ayağa kalkan kişileri görür üzülürdüm kendime. Hala da için bir buruk olur. Hayırlısı böyleymiş diyorum. İmtihan. Yaşadığımız şeylerinde etkisiyle psikolojik olarak ilişkide kasıyoruz bunu aşmam da uzun sürdü ama neyse ki aştım. Ben şuan bebeğimin ilk aylarını doya doya yaşayamadım ona üzülüyorum. Herkes geçer geçer demişti inanmıyordum. Zaman işte zamanla her yaralar sarılıyor. Allah bir daha yaşatmasın.Bende ilk doğumumdan 50 gün sonra dikişlerim açıldığı için ameliyat olmuştum ve giriş çok fazla daralmıştı kuruluk acı vs.çok çektim ve 8 yıl surdu acı kalmadı ama darlık aynı kaldı 8 yıl sonra 2.hamileliğimde belki normale döner diye normal doğum yaptım ve sonuç hüsran yine dikişlerim de açılma oldu ve 2 dikişlik açıklık kaldı psikolojik olarak çok çok çok yıprandım ameliyat olmaya da korktum açıkçası bebeğim şimdi 16 aylık psikolojim daha iyi dış genişlik öyle kaldı ama iç taraf topladı biraz sağolsun eşimde bu konuyu hiççç bir zaman sorun yapmadı memnun sanırım işin ilginç tarafı 2 dikişlik açıklığa rağmen ilk girişte zorlanıyo belkide emzirme döneminde olmamdan kaynaklı kuruluk.estetik açısından ameliyatı düşünürdüm ama okuduklarımdan bende korktum doğru hakkımızda hayırlısı olsun inşallah allah beterinin göstermesin.
Amiiin inşallah öyle oluraynen canım iki evladım oldu çok şükür sağlıklı dünyaya geldiler ama ikisinin de ilk aylarının güzelliğini mutluluğunu yaşayamadım bunalım stres göz yaşım tükenmedi o günleri hatırladıkça bende bi burkulurum içim acır aynı acıların uzun süre devam etmesi durumu ya ölüm getirirdi yada çıldırış ama zamanla azalıyo tamamen geçmiyo yara kalıyo tabi ama o ilk aylar allahım nasıl bir cehennem azabıydı geldi geçti buda bizim sınavımızmış yaşadıklarımız günahlarımıza kefaret olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?