- 9 Aralık 2014
- 502
- 103
- 103
- 34
bu hissedilen sancı kişiden kişiye değişiyor sanıyorum ama 25 gün önce doğum yapmış bol dikiş atılmış biri olarak gözün korkmasın ,sancıların cekılmez hale geldıkten sonra zaten 10 dk surmuyor doguma gırmen , ben sunı sancı aldım 8 cme kadar gezınıyordum 8den sonra bıraz benı kıvrandırdı ama 10 cm me cıkma suresı 15 20 dk surmedı sonra dogdu :) dogum esnasındada hıssettıgın tek sey kasıklarındakı kasılma ve buyuk tuvaletın gelmıs hıssı ,zaten öyle saatlerce o çatalda kalmıyorsun , cocugun cıkması vs can yakmıyor,dikiş atmadan once uyusturdukları ıcın daha dogrusu kesmeden once uyusturdukları ıcın zaten dıkıslerı hıssetmıyorsun. bu arada dıkısler ıcın tek önerım gunde 4 5 kere sıcak su tut yada zaman bulabılırsen sıcak su dolu bı legene 5 10 dk kadar otur.
kendini sıkma nasıl dogucaknasıl edecek dıye hıc dusunme herkes doguruyor demekkı oluyor stres yaparsan sancılar sana daha sıddetlı gıbı gelır psıkolojık olarak :)
kendini sıkma nasıl dogucaknasıl edecek dıye hıc dusunme herkes doguruyor demekkı oluyor stres yaparsan sancılar sana daha sıddetlı gıbı gelır psıkolojık olarak :)