Normal doğum dikişlerini hissediyor musunuz?

bu hissedilen sancı kişiden kişiye değişiyor sanıyorum ama 25 gün önce doğum yapmış bol dikiş atılmış biri olarak gözün korkmasın ,sancıların cekılmez hale geldıkten sonra zaten 10 dk surmuyor doguma gırmen , ben sunı sancı aldım 8 cme kadar gezınıyordum 8den sonra bıraz benı kıvrandırdı ama 10 cm me cıkma suresı 15 20 dk surmedı sonra dogdu :) dogum esnasındada hıssettıgın tek sey kasıklarındakı kasılma ve buyuk tuvaletın gelmıs hıssı ,zaten öyle saatlerce o çatalda kalmıyorsun , cocugun cıkması vs can yakmıyor,dikiş atmadan once uyusturdukları ıcın daha dogrusu kesmeden once uyusturdukları ıcın zaten dıkıslerı hıssetmıyorsun. bu arada dıkısler ıcın tek önerım gunde 4 5 kere sıcak su tut yada zaman bulabılırsen sıcak su dolu bı legene 5 10 dk kadar otur.
kendini sıkma nasıl dogucaknasıl edecek dıye hıc dusunme herkes doguruyor demekkı oluyor stres yaparsan sancılar sana daha sıddetlı gıbı gelır psıkolojık olarak :)

5 gün hastaneds yattim 37 saat 5 dk aralikla dogum sancisi cektim.

Kendi adima sancisi cook ama coook güzel bir duygu. Ama dogumhanede cekmek kötü dogum sancisi gelince mutlaka anlayacaksin devlettr yapacaksan kesinlikle hastaneye gitmekte acele etme özeldeyse gidebilirsin onlar yurutur zaten doguma kadar.

Ben kesiyi ve dikişi hiç hissetmedim. Plesanta da cok kolay düstu dogumhaneye girdikten sonra 1 saat icinde dogurdum. İkinmak biraz zordu.

Cok dikisli bir dogumdu ekstra yirtiklarim oldu buna ragmen 10. Günün sonunda acilarim hafiflemis 25. Gunde dikislerim hemen hemen dusmus 40. Günde iyilesmistim. 2 ayin sonunda hic dikis agrim kalmadi ki 20 ye yakin dikisi olan biri olarak söylüyorum. Su an cok rahatim uzanabiliyorum hareket kisitim yok. Cinsel iliskiye girerken acimiyor.b

Saglikli dogumlar dilerim.

Back