kızlar ilk kızımda normal doğum yaptım normal doğum taraftarıyım ama o gün geldimi aklıma korkuyorumherkezden duyuyorum epudirel doğumları ama bir normal bide sezeryan epudirel var
hangisi daha iyi iğneden sonra bel ağrısı oluryomu? bide ben iğneden de korkuyorum intr izledim iğne büyük normal epudirel lerde ıkınma olmadığı için yani bizim elimizdeymi,ş ıkınma
zor oluyormuş doğru mu? bide karnım kalmasını istemiyorum. bana yardım edin hengisini tansiye edersiniz
bende spinal sezeryan oldum doktoruma sormuştum epiduralmi yapıyorsunuz diye ameliyata girerken hayır dedi epiduralde 20 dakika sonra başlamamız lazım ameliyata spinalde hemen uyuşma sağlanıyor demişti .evet dediği gibi oldu iğneyi hiç hissetmedim yani bir serum takılması daha fazla acıtıyor .ameliyattan 4 saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladım ve ayaga kalktım sezeryan göbeği diye bişey yok bence ben hamile kaldıgımda 49 kilodum doğumda 62 ve 40. günümde 48 kiloya düşmüştüm .doktorum 12 kilo al fazlasına çıkma çünkü 12 kilo hamileliğin kendi kilosudur bebekle birlikte 40 gün içinde kaybolur demişti .neyse canım eger sezeyan düşünüyorsan spinal iyidir .ameliyat sonra baş agrım çok az oldu bu dönemde bol kahve demişti hemşireler işe yaradı .bel agrısı falan hiç olmadı .benim doktorum devlet hastanesinin doktoruydu özel muayenesi vardı ben her ay oraya 100 lira bayıldıgım için ameliyatım ücretsizdi ki doğumum başlamıştı 5 cm açılmam vardı ebeler normal doğum için ısrar ederken doktorum benim kararımı bekliyordu bende korkumda sezeryan oldum .sanada rabbim hayırlı bir yavru sıkıntısız bir hamilelik ve doğum nasip etsin
merhaba,
sen ne zaman dogum yapacaksin belli mi su an tarih?? Bende 2 hafta sonra spinal sezeryanla ilk bebegimi dünyaya getirecegim. Su an tecrübem olmadigi icin bisey yazamiyorum ama insallah dogumdan sonra yazabilirim.
Bende su belden yapilan ignenin acitip acitmadigini düsünüyorum, korku ve heyecan icindeyim yani.. Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin insallah....
canım bu olaylar kişiden kişiye değişiyor.
bende normal doğumu çok istedim ama bebeğim gelmeyince sezeryana aldılar.
spinal anesteziyle sezeryan oldum. iğneyi hiç hissetmiyorsun. doğumdan sonra bende baş ağrısı bel ağrısı falan hiç olmadı.
tek problemim göbek kaldı.. sezeryanda göbek kalır çünkü için iyi temizlenmiyor diyorlar alakası yok.
zayıf olanlarda kalmıyor ama kilosu olanlarda göbek oluyor çünkü kaslarıda kesiyorlarmış ondan dolayı yerçekimi hoop göğüs gibi bir göbek oluyor.. eğer yapabiliyorsan normal derim.. ben çok istedim kısmet olmadı.. allah kolay doğum yapmanı nasip etsin canım.. ne olursa olsun hiç korkma herşey geçiyo.
kızlar ilk kızımda normal doğum yaptım normal doğum taraftarıyım ama o gün geldimi aklıma korkuyorumherkezden duyuyorum epudirel doğumları ama bir normal bide sezeryan epudirel var
hangisi daha iyi iğneden sonra bel ağrısı oluryomu? bide ben iğneden de korkuyorum intr izledim iğne büyük normal epudirel lerde ıkınma olmadığı için yani bizim elimizdeymi,ş ıkınma
zor oluyormuş doğru mu? bide karnım kalmasını istemiyorum. bana yardım edin hengisini tansiye edersiniz
sağol canım bende kızımda 10 kilo almıştım doğumdan sonra 4 kilo fazlam kalmıştı iyiydim yani bakalım şimdi ne olucak doğumu ücretsiz mi yaptın ne güzel nerde istanbul da mı neresinde benim doktorumda özel muannanesi var 200 tl veriyorum ama daha konuşmadım doğum için ücreti doktorumda zeytinburnunda devlet hastanesinde başhekimmiş iyi bir doktor zaten 3 aylık hamileyim sıkıntılarımı konuşucam doktorla bakalım ne diyecek
27 eylül canım allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin ikinizde sağlıklı kalın sezeryanı senmi tercih ettin yoksa mecburen mi inan bende heycanlandım. doğduktan sonra eğer istersen resmini koy bakalım o tatlı meleğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?