"kesin lan beni" demek çok iyi güldürdün gece gece beni. ama dediğin gibi yanımda normal doğumu destekler biri olması iyi bir çözüm olabilir:)
Ay niye izledin ki doğum görüntülerini.Hayatta kimse bana izletemez o videoları.Tabii ki korkarsın izledikçe.Bir de senin doğumunun o şekilde olacağı ne malum?Ben sadece haftalık gelişmeleri takip ediyorum.Bir de güzel bir belgesel vardı.Sonunda kadın epidural normal doğum yapıyor ama yandan kadını ve eşini gösteriyor.Ayrıntı yok.Zaten kadın da,doktorla hemşire de,eşi de gayet sakin.Sadece kadın durup gülümseyip geldi mi diye soruyor ve tekrar tekrar ıkınıyor.Keşke öyle sorunsuz bir normal doğum yaşayabilsek hepimiz.
Ben özellikle Hamileliğimin başından beri sürükleyici,hamilelikle alakası olmayan kitaplar falan okuyorum ki dikkatim dağılsın.Sen fazla okuyup izledin sanırım.Bence sana yeter de artar bile.Bundan sonra daha fazla araştırma yapma artık.
Zamana ve olayların akışına bıraktım ben herşeyi.İnsan istese de değiştiremeyebiliyor bir çok şeyi.O yüzden hiçbir şeye şartlanma derim.Nasıl gelmek isterse öyle gelecek bebişlerimiz.
Gece gece herkes beni terketti ve çenem düştü tabiikafamçokkarıştı
artık izlemiycem zaten kızlar eşim yemin verdi:sbende hamile kaldıktan sonra hiç açmadım öyle görüntüler demkki herkesi bende dahil doğum korkusu sardı bende düne kadar sezeryan düşünüp bugunlerde normalmı olsa diye fikir değiştirenlerdenim..ama normal fikrimi annemde dahil kimse desteklemiyo haklılar acı çekmemi istemiolar ama insan bi destekçi arıyo kocam bile yapar benim karım diyo ama dil ucuyla anlıyorum ben napalım bi şekilde olucak sağ sağlim olsunda
İsterseniz ben size benim doğum hikayemi anlatayım. Sancı çekilirken arada bir o acıyı niye çektiğiniz aklınıza gelince acıların arasında gülümseyebileceksiniz bile. Çünkü aylardan beri beklediğiniz meleğinize kavuşmanıza çok az kaldığını bileceksiniz. Ayrıca durum çok kötü olsa ilk önce ben 2.çocuğumu sezeryan yapardım :)
Günaydın
Ben de normal olsun deyip tırsanlardanım ama güya çaktırmıyorum. kaydirigubbakcemile3
2000 de normal ama sorun bir doğum yapmama rağmen,normalin faydası daha çok.
Ben kendi korkularımdan dolayı yine bencil bir anne olmayacağım.Bencil anne olmak istemiyorum.Normal doğumun faydalarını bile bile bunu hayırlısıyla yapmayacağım.
Çok uzattım ama sizlerle tırsan bir anne olarak paylaşmak istedim.
Kızımla meleklerinizi ve sizi öpüyoruz teyzeleri.Selametle.
Sevgiler.a.s.:1hug:
işin kötü yanı bilmediğim bişey beklediğim için her ağrı, sancı ya da kasılmada "hıhh işte bu sanırım " diyip doğurcam telaşı yapıyorum ama şimdiye kadar cidden acı duyduğum bi durum olmadı allahtan, sanırım hepsi doğumda çıkacak:)
hayırlısıyla en az can acısıyla sağlıkla atlatalım sağlıkla alalım bebişlerimiz kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?