Teşekkür ederim34 den sonra kademeli başlamalısın suan erken daha
Bizimki daha belli değil normal doğum yolu gözüküyor herşey yolunda gidiyor dedi çok yürüyüş yapıyorum ama egzersizler de ne başlamam gerektiğini sormadımbenim doktorum 32.haftada squat, yürüyüş falan yapmaya basla demişti. hatta ben erken değil mi dediğimde hayır zamanıdır demişti. 36.haftada açılmam başladı 37+5te doğurdumama benim doktorum zaten 32.hafta kontrolünde bebeğin gelmeye hazır olduğunu ve 40.haftayı göremeyeceğimi en gec 38de doğuracağımı söylemişti
Yapanların yüzdesi daha kolay doğum olduğunu söylüyor ama dediğinizde doğru genetikse ben yandım anam gibi beş altı saate anca doğururum34 35 idealyapamazsan da sıkma canını doğuruyo insan gayet biraz yapıya genetiğe bakıyo zorluğu kolaylığı.
bence yavas uavas başlayın. zaten doğum öyle pat diye baslayan bir durum değil. çok knedinizi yormadan pilates topu üzerinde yavas yavas hareketlere başlayabilirsiniz.Bizimki daha belli değil normal doğum yolu gözüküyor herşey yolunda gidiyor dedi çok yürüyüş yapıyorum ama egzersizler de ne başlamam gerektiğini sormadım
Haftam erken diye kararsızım başlasam mı diyebence yavas uavas başlayın. zaten doğum öyle pat diye baslayan bir durum değil. çok knedinizi yormadan pilates topu üzerinde yavas yavas hareketlere başlayabilirsiniz.
yavastan baslayın bence. çok yüklenmeden. hafif yürüyüşler falanHaftam erken diye kararsızım başlasam mı diye
Onları hamile kaldığımdan beri yapıyorum o yüzden çok kiloda almadımyavastan baslayın bence. çok yüklenmeden. hafif yürüyüşler falan
Maşallah 5 6 saatim gözünü seveyim ahaha ben yaptım perine masajı dahil ne varsa ama ilkini 13 saatte doğurdum ikinciyi 8 saatte. Allah kolaylık versin kısacık acısız bi avazda olsun inşallahYapanların yüzdesi daha kolay doğum olduğunu söylüyor ama dediğinizde doğru genetikse ben yandım anam gibi beş altı saate anca doğururum
Annem hepimizi 5 6 saat içinde doğurmuş kolay mı değil mi bilemiyorum tabi benimde ilk Allah hepimizi bir avazda kurtarsınMaşallah 5 6 saatim gözünü seveyim ahaha ben yaptım perine masajı dahil ne varsa ama ilkini 13 saatte doğurdum ikinciyi 8 saatte. Allah kolaylık versin kısacık acısız bi avazda olsun inşallah
O kadar uzun saatlerin hepsinde bol sancılı mıydıMaşallah 5 6 saatim gözünü seveyim ahaha ben yaptım perine masajı dahil ne varsa ama ilkini 13 saatte doğurdum ikinciyi 8 saatte. Allah kolaylık versin kısacık acısız bi avazda olsun inşallah
Yok canım kademeli artan bir sancı zaten 10cm olmadan seri bir kasılma olmuyor. Nefes tekniği yürümek squad yapmak ve tarak kullanmak çok rahatlattı beni sancı esnasında. Aktif doğumda(ıkınma) ilki 2.5 saat sürdü (kafası biraz büyüktü oğlanınO kadar uzun saatlerin hepsinde bol sancılı mıydı
Öbür türlüsü öldürür zatenYok canım kademeli artan bir sancı zaten 10cm olmadan seri bir kasılma olmuyor. Nefes tekniği yürümek squad yapmak ve tarak kullanmak çok rahatlattı beni sancı esnasında. Aktif doğumda(ıkınma) ilki 2.5 saat sürdü (kafası biraz büyüktü oğlanın) ikinci ise 15dk sürdü kibar kızım sağolsun.
Valla hiç bişey yapmadm normal hayatına devam ettik genede vajinal doğum oldu29 haftalık hamileyim doktorum normal doğum gözüküyor dedi bol yürüyüş yapıyorum ama açılma egzersizlerine kaçınca haftamda başlamalıyım
Çok aktif biriyim 33.haftama kadar çalıştım 37de her an gelebilir denen bebeğim bir türlü gelmedi ve 41.haftada doğurdum üstelik 6 cm açılmayla sezaryene alındım apar topar. Benimki kaka yapmıştı da29 haftalık hamileyim doktorum normal doğum gözüküyor dedi bol yürüyüş yapıyorum ama açılma egzersizlerine kaçınca haftamda başlamalıyım
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın kısmet işi deyebilirizÇok aktif biriyim 33.haftama kadar çalıştım 37de her an gelebilir denen bebeğim bir türlü gelmedi ve 41.haftada doğurdum üstelik 6 cm açılmayla sezaryene alındım apar topar. Benimki kaka yapmıştı dabirkaç gün oldu daha doğuralı. Ne yaparsan yap nasıl gelmek istiyorsa ve gelecekse öyle geliyor. Mesajlarımı okuyarak bu süreçte ne kadar didindiğimi ama gün sonunda sezaryen olduğumu göreceksin ki doktorum bile hala şaşkın
Kızlarında pek çekmemiş ama erkek kardeşimde çok çekmişO kadar uzun saatlerin hepsinde bol sancılı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?