Normal doğum için kaçıncı haftada egzersiz yapılmalı

gulsel_16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
21
10
8
29
29 haftalık hamileyim doktorum normal doğum gözüküyor dedi bol yürüyüş yapıyorum ama açılma egzersizlerine kaçınca haftamda başlamalıyım

benim doktorum 32.haftada squat, yürüyüş falan yapmaya basla demişti. hatta ben erken değil mi dediğimde hayır zamanıdır demişti. 36.haftada açılmam başladı 37+5te doğurdum ama benim doktorum zaten 32.hafta kontrolünde bebeğin gelmeye hazır olduğunu ve 40.haftayı göremeyeceğimi en gec 38de doğuracağımı söylemişti

34 35 ideal yapamazsan da sıkma canını doğuruyo insan gayet biraz yapıya genetiğe bakıyo zorluğu kolaylığı.

Bizimki daha belli değil normal doğum yolu gözüküyor herşey yolunda gidiyor dedi çok yürüyüş yapıyorum ama egzersizler de ne başlamam gerektiğini sormadım

34 35 ideal yapamazsan da sıkma canını doğuruyo insan gayet biraz yapıya genetiğe bakıyo zorluğu kolaylığı.
Yapanların yüzdesi daha kolay doğum olduğunu söylüyor ama dediğinizde doğru genetikse ben yandım anam gibi beş altı saate anca doğururum

Bizimki daha belli değil normal doğum yolu gözüküyor herşey yolunda gidiyor dedi çok yürüyüş yapıyorum ama egzersizler de ne başlamam gerektiğini sormadım
bence yavas uavas başlayın. zaten doğum öyle pat diye baslayan bir durum değil. çok knedinizi yormadan pilates topu üzerinde yavas yavas hareketlere başlayabilirsiniz.

Yapanların yüzdesi daha kolay doğum olduğunu söylüyor ama dediğinizde doğru genetikse ben yandım anam gibi beş altı saate anca doğururum
Maşallah 5 6 saatim gözünü seveyim ahaha ben yaptım perine masajı dahil ne varsa ama ilkini 13 saatte doğurdum ikinciyi 8 saatte. Allah kolaylık versin kısacık acısız bi avazda olsun inşallah

Maşallah 5 6 saatim gözünü seveyim ahaha ben yaptım perine masajı dahil ne varsa ama ilkini 13 saatte doğurdum ikinciyi 8 saatte. Allah kolaylık versin kısacık acısız bi avazda olsun inşallah
Annem hepimizi 5 6 saat içinde doğurmuş kolay mı değil mi bilemiyorum tabi benimde ilk Allah hepimizi bir avazda kurtarsın

O kadar uzun saatlerin hepsinde bol sancılı mıydı

O kadar uzun saatlerin hepsinde bol sancılı mıydı
Yok canım kademeli artan bir sancı zaten 10cm olmadan seri bir kasılma olmuyor. Nefes tekniği yürümek squad yapmak ve tarak kullanmak çok rahatlattı beni sancı esnasında. Aktif doğumda(ıkınma) ilki 2.5 saat sürdü (kafası biraz büyüktü oğlanın ) ikinci ise 15dk sürdü kibar kızım sağolsun.

Öbür türlüsü öldürür zaten

29 haftalık hamileyim doktorum normal doğum gözüküyor dedi bol yürüyüş yapıyorum ama açılma egzersizlerine kaçınca haftamda başlamalıyım
Çok aktif biriyim 33.haftama kadar çalıştım 37de her an gelebilir denen bebeğim bir türlü gelmedi ve 41.haftada doğurdum üstelik 6 cm açılmayla sezaryene alındım apar topar. Benimki kaka yapmıştı da birkaç gün oldu daha doğuralı. Ne yaparsan yap nasıl gelmek istiyorsa ve gelecekse öyle geliyor. Mesajlarımı okuyarak bu süreçte ne kadar didindiğimi ama gün sonunda sezaryen olduğumu göreceksin ki doktorum bile hala şaşkın

Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın kısmet işi deyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…