• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum için neler yapabilirim?

melaxse

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
306
97
48
28
Merhaba 38.haftaya girdim bebeğim kanala hala girmedi 2 hafta içinde girmezse doktor sezaryen olacağımı söyledi pilates yoga 30.haftadan beri yapıyorum.Hareket etmeye çalışıyorum.Zaten 32.haftaya kadar aktif çalıştım.Son adet tarihim belli olmadığı için acaba yanlış mı hesapladılar diye düşünmeye başladım henüz 2900 49cm haftasına görede aşağıda kaldı bence.Vajinal doğum için ne yapabilirim ? Önerilere açığım

Bolca yürüyüş, özellikle aksak adım yürüyüşü, merdiven çıkıp inmek, çömelerek yürümek

İnşallah sağlıcakla ve rahatca kavuşursunuz

Bolca yürüyüş, özellikle aksak adım yürüyüşü, merdiven çıkıp inmek, çömelerek yürümek

İnşallah sağlıcakla ve rahatca kavuşursunuz
Merdiven inip çıkmaya başlıcam bu hafta daha önce yapıyordum bayadıe yapmadım

ben hurma yedim, pilates topunda zıpladım ve squat yaptım. bebeğim 32.haftada doğum pozisyonuna girdi. 35.haftada açılmam başladı. 37+5te doğurdum.

sonr hafta açılmam ilerlese de sancım vs olmuyordu. cinsel ilişki ve meme ucu uyarma da denedik. yine olmayınca sancı en son doktorum elle müdahale edip keseyi patlattı 😂

ben hurma yedim, pilates topunda zıpladım ve squat yaptım. bebeğim 32.haftada doğum pozisyonuna girdi. 35.haftada açılmam başladı. 37+5te doğurdum.

sonr hafta açılmam ilerlese de sancım vs olmuyordu. cinsel ilişki ve meme ucu uyarma da denedik. yine olmayınca sancı en son doktorum elle müdahale edip keseyi patlattı 😂
Bende 38.haftaya geldim kafası aşağı dönük ama kanala girmiyor hergün toptayım egzersiz yapıyorum 2 hafta içinde girmesi gerekiyor artık

Back
X