arkadasim benim de günüm gecmisdim hemde 11 gün:)
12 günde 2cm acilma vardi doktor dedi suni sanci vermemiz lazim...
1 tane verdiler hemen sancilarim basladi tam 8 cm acildi ama benim oglumun anne karninda basi hep oyana buyana cevirdi ve kemige dayandi...
hem oglum hemde ben cok eziyet cekdik tam 8 saat dogum sqancisi cekdim...
sonra profesor geldi hastanenin bas hekimi bakdi dediki, oglunuz itiraz ediyor dpnyaya gelmeye basi sürekli oynuyor ve kemige dayandi normal dogum bu durumda yapamiycaksiniz ve beni hemen sezeryana aldilar
ben cok üzüldüm cünkü o kadar cekdim keske normal olsaydi...
birde bas hekim cok kizdi ebeye ki "bu cocugun kafasi kemige daynadi buz kadin bu sanciulara nasil dayandi" ben birde agri kesici almadim hic birsey istemedim dqayandim sancilara ama ne zemen beni sezeryana aldilar verdiler PDA yi ve sezeryana aldilar...
bu cocugun kafasi kemige dayandimi 3 kati agri yapiyormus ...
allah hepimizin yardimcisi olsun, cok zor bir durum
12 günde 2cm acilma vardi doktor dedi suni sanci vermemiz lazim...
1 tane verdiler hemen sancilarim basladi tam 8 cm acildi ama benim oglumun anne karninda basi hep oyana buyana cevirdi ve kemige dayandi...
hem oglum hemde ben cok eziyet cekdik tam 8 saat dogum sqancisi cekdim...
sonra profesor geldi hastanenin bas hekimi bakdi dediki, oglunuz itiraz ediyor dpnyaya gelmeye basi sürekli oynuyor ve kemige dayandi normal dogum bu durumda yapamiycaksiniz ve beni hemen sezeryana aldilar

ben cok üzüldüm cünkü o kadar cekdim keske normal olsaydi...
birde bas hekim cok kizdi ebeye ki "bu cocugun kafasi kemige daynadi buz kadin bu sanciulara nasil dayandi" ben birde agri kesici almadim hic birsey istemedim dqayandim sancilara ama ne zemen beni sezeryana aldilar verdiler PDA yi ve sezeryana aldilar...
bu cocugun kafasi kemige dayandimi 3 kati agri yapiyormus ...
allah hepimizin yardimcisi olsun, cok zor bir durum