Maalesef bana çay içmemi uygun görmüyo doktorumEvet duâyı ve sadakayı da unutmayın. Bir de açılmayı kolaylaştırmak için Fatıma ana otu, Meryem ana eli vs dedikleri bir ot var bundan mutlaka alın. Ebem 10 yıllık tecrübeliyim, bunu mutlaka al dedi. Ama suyun içinde unutmayın sakın, sadece bu otla ilgilenecek sorumlu birini belirleyin doğum yapacağınız zaman.
İnsan inanamıyor değil mi, şaka gibi ama kadın resmen evde doğuruyormuş
Rica ederim
Teşekkür ederim biraz rahatladımKesi neredeyse tüm normal doğumlar da atılıyor diye biliyorum geçen yaz doğum yaptım doktor ikinma kesi atacağım dedi hic bir şey hissetmedim galiba önden bi sey sıkıyor uyuşturuyormus yani merak etme his olmuyor . O bölgeyi temiz kuru tutarsan da çabuk iyileşiyor en azından benim öyle oldu yani kesim vardı ama öyle çok sıkıntı yaşamadım elhamdülillah. Ağrı sancı kısmına gelince buna bi sey diyemem tamamen kişiye özel acı eşiği ile ilgili sende 70 sancı rahattır beni kıvrandirir bu tamamen farklıdır yani bu yüzden kim ne demiş takılma. Sadece şunu söyleyebilirim ağrı sancı dan korkup tercihi sezeryan olursan onda toparlanman uzun sürer ama ağrı sancıya dayanırsan doğurur doğurmaz masaallah ayaklaniyorsun koş deseler koşarsın kendi başına. Ama zorunlu sezerya olursa mecbur mesela benim bebeğim suan dönmedi sezeryan olacak gibiyim bebegin sağlığı için mecbur ama dönse kesinlikle sezeryan tercih etmezdim zorunlu olmadıkça
İlk defa duyuyorum o otu. Not aldım şimdiEvet duâyı ve sadakayı da unutmayın. Bir de açılmayı kolaylaştırmak için Fatıma ana otu, Meryem ana eli vs dedikleri bir ot var bundan mutlaka alın. Ebem 10 yıllık tecrübeliyim, bunu mutlaka al dedi. Ama suyun içinde unutmayın sakın, sadece bu otla ilgilenecek sorumlu birini belirleyin doğum yapacağınız zaman.
İnsan inanamıyor değil mi, şaka gibi ama kadın resmen evde doğuruyormuş
Rica ederim
ben normal dogum israri yaparken komsum dedi sakin israrci olma diye。 normal dogumda kizinin koluna ne yaptilarsa omuzdan felci。 sizinkide vefat etmis allah sabir versin。bebek icin sanirim sezeryanValla kendi fikrimi soylemek gerekirse. Herkesin dogumu kendine ozeldir. Cunku ben normal dogum yaptim çocugum oksijensiz kaldi 2 gun sonra vefat etti. Kendimde dogumda çok zorlandim iç dikis dış dikis. Çok zor dogumum oldu. 2 gun sanci çektim. Dogumdan 10 gun sonra poppmun uzerine zorla oturdum. Biseye dayanarak. Ondan once hic oturmadim.
Ama bazi kisilerin kolay geciyor dikis bile olmuyor ilk dogum olmasina ragmen. Bence bu şans işi bilemeyiz ki belkide çok guzel kolay yapacaksin. Belkide zor olucak. Yani dmek istedigim herkesinki farkli. Suan hamileyim bunu sezeryan dusunuyorum. Yaşayip gorucez bakalim.
Benim yaşadigimi çok az kisi yasadigi için çogu kişi normali tavsiye edicektir insallah en iyi sekilde olur dogumun
bayiltmazlarsa sezeryan dada ayni duygulari yasiyorsun。ama keske normal dogum yapilabilse dediginiz gibiMerhaba 2 normal doğum yapmış iri atak belki şuanda gebeyimdir daha emin degilim ama Allah inşallah nasip ederse yine normal olmasını isterim çok güzel bir duygu o anı doya doya yasiyosun niyetim sezeryan yapanları üzmek kesinlikle değil özel duruarda tabiki sezeryan olunur ama keyfi sezeryan ben mantıksız sancı geldimi zaten yapacak bişey yok dogutuyosun annelik o kadar güzel bişey ki sezeryanda sütünün gelmesini. Bekleyebiliyosun bazı. Şartlarda normalde mucize gibi yatağa gelir gelmez sütüm gelmisti sağlıklı olan her bireyin normal doğumu yatmasıni isterim asker anisi gibi anlatmakla bitmez
Evet. Sezeryanda bebek hiç zorlanmiyor çaitidan geçmek için kafasini zarlamiyor hasar olmuyor. Benim fikrim çocuk için sezeryan daha guvenliben normal dogum israri yaparken komsum dedi sakin israrci olma diye。 normal dogumda kizinin koluna ne yaptilarsa omuzdan felci。 sizinkide vefat etmis allah sabir versin。bebek icin sanirim sezeryan
Kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum zaten 38 39 sonrası için çay içmeye izin var, doğumu başlatmak içinMaalesef bana çay içmemi uygun görmüyo doktorum
Normal dogum yapmiâ biri olarak soyluyorum acilma olmadiginda evet kesiyorlar ama sen hissetmiyorsun zaten uyuşuk oluyorAgrı dan ve fazla açılma yoksa kesiyolar mış bebegin çıkması için
Suya koyuluyor bazı dualar sureler okunup, rahim açılması için faydalı olduğu söyleniyor. Su içinde yavaş yavaş açılıyor ot rahimle beraber. Hatta ilginç bir şekilde ot bazen açılmıyor kalıyor, o gebemin de rahmi açılmıyor demişti ebeİlk defa duyuyorum o otu. Not aldım şimdidoğum öncesinde mi nasıl kullanılıyor acaba
Tamamdır bakacağım mutlaka merak ettim teşekkür ederiimSuya koyuluyor bazı dualar sureler okunup, rahim açılması için faydalı olduğu söyleniyor. Su içinde yavaş yavaş açılıyor ot rahimle beraber. Hatta ilginç bir şekilde ot bazen açılmıyor kalıyor, o gebemin de rahmi açılmıyor demişti ebebiraz manevi tarafı da var demek ki.
İnternetten bakarsanız yazar aslında nasıl kullanıldığı, burası dua topiği olmadığı için bu konu uymuyor buraya
Rica ederim, inşallah sizde de bende de faydası olur. Bizim otlar çiçek gibi açılır saçılır yarıda kalmazTamamdır bakacağım mutlaka merak ettim teşekkür ederiim
Amiiin inşaallah yaaaRica ederim, inşallah sizde de bende de faydası olur. Bizim otlar çiçek gibi açılır saçılır yarıda kalmaz
Selam benim gibi normal dogumdan korkanlar var mı beni bi rahatlatır mısınız
Sağlık bakanlığı artık direkt sezaryen istiyorum diyene izin vermiyor, son çare olarak yapılmasını istiyor. Devlet hastanelerinde bir komplikasyon ya da geçerli bir endikasyon gerekiyor sezaryen için. Özel hastaneler hariç, orada seçebilirsiniz.Sezeryan olabilirsin.
Neden normal doğuma mecbur gibi hissediyorsun kendini?
normal doğumda cinselliğe zarar veriyor mu orada genişleme çok oluyor diye duydum çok önemli değil ama merak ettimKesi neredeyse tüm normal doğumlar da atılıyor diye biliyorum geçen yaz doğum yaptım doktor ikinma kesi atacağım dedi hic bir şey hissetmedim galiba önden bi sey sıkıyor uyuşturuyormus yani merak etme his olmuyor . O bölgeyi temiz kuru tutarsan da çabuk iyileşiyor en azından benim öyle oldu yani kesim vardı ama öyle çok sıkıntı yaşamadım elhamdülillah. Ağrı sancı kısmına gelince buna bi sey diyemem tamamen kişiye özel acı eşiği ile ilgili sende 70 sancı rahattır beni kıvrandirir bu tamamen farklıdır yani bu yüzden kim ne demiş takılma. Sadece şunu söyleyebilirim ağrı sancı dan korkup tercihi sezeryan olursan onda toparlanman uzun sürer ama ağrı sancıya dayanırsan doğurur doğurmaz masaallah ayaklaniyorsun koş deseler koşarsın kendi başına. Ama zorunlu sezerya olursa mecbur mesela benim bebeğim suan dönmedi sezeryan olacak gibiyim bebegin sağlığı için mecbur ama dönse kesinlikle sezeryan tercih etmezdim zorunlu olmadıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?