Normal doğum korkusu

Maalesef bana çay içmemi uygun görmüyo doktorum

Teşekkür ederim biraz rahatladım

Kesinlikle gerekmedikçe sezeryan olmayın derim ilk iki normal üçüncü sezeryan oldum yedi yıl geçti hâlâ pişmanlığı içimdedir,önceden iki normal doğum sonrası yine dümdüz bir karnım vardı sonrasında eski kilomu bırakın beş kilo daha zayıf olduğum halde şişkin bir karın bırakıyor size ayrıca orada oluşan sallanan iğrenç bir deri parçası sırf bunun için ameliyat olmak istiyorum kıyafetlerden bile belli oluyor düşünün,sırf çocuğun kilosunu büyük hesapladıklarından o kadar normal doğamayacak gibide değilmiş ama bazı doktorların işine geliyor ayrıca sezeryanın iyileşme süreci çok daha uzun normal doğum ile kıyaslanamaz bile siz iki doğum arası fark yok diyenlere asla kulak asmayın inanın bir sezeryan yerine şimdiki aklımla üç normal doğum yapmayı yeğlerim

İlk defa duyuyorum o otu. Not aldım şimdi doğum öncesinde mi nasıl kullanılıyor acaba

Merhaba 2 normal doğum yapmış iri atak belki şuanda gebeyimdir daha emin degilim ama Allah inşallah nasip ederse yine normal olmasını isterim çok güzel bir duygu o anı doya doya yasiyosun niyetim sezeryan yapanları üzmek kesinlikle değil özel duruarda tabiki sezeryan olunur ama keyfi sezeryan ben mantıksız sancı geldimi zaten yapacak bişey yok dogutuyosun annelik o kadar güzel bişey ki sezeryanda sütünün gelmesini. Bekleyebiliyosun bazı. Şartlarda normalde mucize gibi yatağa gelir gelmez sütüm gelmisti sağlıklı olan her bireyin normal doğumu yatmasıni isterim asker anisi gibi anlatmakla bitmez

ben normal dogum israri yaparken komsum dedi sakin israrci olma diye。 normal dogumda kizinin koluna ne yaptilarsa omuzdan felci。 sizinkide vefat etmis allah sabir versin。bebek icin sanirim sezeryan

bayiltmazlarsa sezeryan dada ayni duygulari yasiyorsun。ama keske normal dogum yapilabilse dediginiz gibi

ben normal dogum israri yaparken komsum dedi sakin israrci olma diye。 normal dogumda kizinin koluna ne yaptilarsa omuzdan felci。 sizinkide vefat etmis allah sabir versin。bebek icin sanirim sezeryan
Evet. Sezeryanda bebek hiç zorlanmiyor çaitidan geçmek için kafasini zarlamiyor hasar olmuyor. Benim fikrim çocuk için sezeryan daha guvenli

Agrı dan ve fazla açılma yoksa kesiyolar mış bebegin çıkması için
Normal dogum yapmiâ biri olarak soyluyorum acilma olmadiginda evet kesiyorlar ama sen hissetmiyorsun zaten uyuşuk oluyor
Benimde az kestiler 4 dikişlik kadar hissetmedim
Ikinci cocugumu sezaryan yaptim daha rahattim dogumdan 2 saat sonra ayaklandim gayet rahattim
Ama tabiki normal dogum her zaman daha saglikli

İlk defa duyuyorum o otu. Not aldım şimdi doğum öncesinde mi nasıl kullanılıyor acaba
Suya koyuluyor bazı dualar sureler okunup, rahim açılması için faydalı olduğu söyleniyor. Su içinde yavaş yavaş açılıyor ot rahimle beraber. Hatta ilginç bir şekilde ot bazen açılmıyor kalıyor, o gebemin de rahmi açılmıyor demişti ebe biraz manevi tarafı da var demek ki.
İnternetten bakarsanız yazar aslında nasıl kullanıldığı, burası dua topiği olmadığı için bu konu uymuyor buraya

Dogum kolay diyemem. Ama vucudunuz ne yapacagini bilir. Hersey yolunda giderse en konforlusu vajinal dogum. (2 vajinal dogumum var biri epiduralli digerinde epidural tutmadi) dogurana kadar zor ama bebek dogdugu an bitiyo.

Benim kadar korkuyor olamazsınız.. 3 evlat dünyaya getirdim normal doğumla. Zannettiğiniz kadar dayanılmayacak birşey olsaydı kadınlar 2. Bebeklerini dünyaya getirmezdi öyle düşünün. Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Tamamdır bakacağım mutlaka merak ettim teşekkür ederiim

39+3’te normal doğum yaptım. Kendi sancımla. Hastaneye 5 cm açılmayla gittim. Son 1 haftada;
-günde 10 kat merdiven inip çıktım
-hibiscus çayı içtim
-ananas yedim
-tek ayak topukluyla yürüdüm
-secde pozisyonunda kaldım
-squat yaptım
8 saat içinde doğum yaptım. 7 cm açılmaya kadar sancım katlanılabilirdi. Kesiğim vardı 1 hafta içinde iyileşti. Dikiş alınınca hayat normale dönüyor. Acısı geçiyor. Şuan 39 günlüğüz gayet iyiyim hiç acım sızım yok çok şükür.

Sezeryan olabilirsin.
Neden normal doğuma mecbur gibi hissediyorsun kendini?
Sağlık bakanlığı artık direkt sezaryen istiyorum diyene izin vermiyor, son çare olarak yapılmasını istiyor. Devlet hastanelerinde bir komplikasyon ya da geçerli bir endikasyon gerekiyor sezaryen için. Özel hastaneler hariç, orada seçebilirsiniz.

normal doğumda cinselliğe zarar veriyor mu orada genişleme çok oluyor diye duydum çok önemli değil ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…