Normal dogum mu sezeryan doğum mu?

ayseymen07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
1
4
1
29
Merhaba arkadaşlar.Ben 37. Haftamdayım doktorum normal doğum diyor ama ben normalden korkuyorum sezeryan istiyorum sizece ne yapmalıyım? Çok kararsızım

Adı üstünde normal, olması gereken yani ama ben sezaryen yaptım çatım çok dar doktorum zorlarım ama son kemik yüzünden çok zorlanırız bir anda sezaryene dönme ihtimalimiz var dedi. Ben de bebeğimin sağlığı için sezaryen istedim. Yalnız biz suyum gelene kadar beklemek istedik baktık gelmiyor bir hafta sonra alalım demişti doktorum. Benim akıllı kızım sözümü dinleyip ameliyattan 2 önce geldi

Eğer hiçbir sıkıntın yoksa bence normal yap. Ben ilk doğumumu sezaryen yaptım ama mecburiyetten. Hep normal istemişimdir. Erken doğum yapmıştım bebeğim 1 ay küvezde kaldı Sezaryen sonrası hiç doğum yapmışım gibi hissetmedim oda da bebek de yoktu herhangi bir yerimden ameliyat olmuşum gibi hissettim. Ayrıca ben ameliyat sonrası daha narkozu atmaya çalışırken yan odamda benimle aynı anda normal doğum yapan kadın kordorda yürüyordu. Toparlanmam da bayağ bi sürdü. Yani imkanın varsa tabiki Normal doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…