- Konu Sahibi rengarenkrengarenk
-
Benim vajinismus geçmişim var vajinal bütün kaslarım iliski dışındaki her türlü mudahelde isteksiz olarak kaiskiyor Dr begi dogum anında sıkıştırıp bogabilecegimi söyledi
bende çok korkuyorum benim için rsmen tabu Dr sen naisl istersen öyle olması en iyisi diyor sezeryan daha ağır normal daha iyi ama ne bilim ben sizin yerinizde olsaydım normal doğurursun sezyandan sonra bebeğini kucakliyormussun bile Dr sezeryandan yana herhalde vajinada genişleme olsa yani eskiden insanlar ne yapıyordu ocm cocuk doguanlarda oluyomus ama 5 tane doğurmayı dusunmuyosum herhalde
arkadaslar ben ıkı dogum yaptm normal cınsel yasantımı olumsuz etkıleyecek hıcbırsey yasamadım rahımde bozukluk olabılecegını duymustum ama bu cok cocukdan sonra ve nadıren olan bır olaymıs ve de bu durumda vajına operasyonla gerı eskı halıne gelıyormus ama bu operassyon bıle sezeryan kadar zararlı degıl nasıl mıllet ozellıklede turkler bu hale geldı anlamıyorum yanlıs anlamayın gebe kadınların tedırgınlıklerını anlıyorum ama onlara sezeryan ıcın tavsıye verenlerı anlamam mumkun degıl bu suna benzıyor yuzlerı kırısmasın dıye gulemeyenler var ya yada agzım dudaklarım bozulmasın yemek ıcın mıdeme delık actıracagım gıbı ınanın bu sadece bızım mılletımızde boyle nette bırsuru yabancı kadının normal dogum goruntulerı var hangısı cıglık atıyor hıcbırı cunkı orda turk fılmınde cıglık atan kadın seyretmıyorlarda ondan hangı avrupalı ılk ılıskıden korkuyor hıcbırı ama turk kızları bunu oyle bırr sorun yapıyorkı ılk geceden erkekler bıle korkuyor nıye avrupadaa sezeryan mecbur kalınmadıkca yapılmıyor dr ların sezeryandan alacagı ekstra paraya ıhtıyacı yokda ondan arkadaslar sezeryan ıyı bırsey gereklı bırsey Allah kımseye o zorlugu yasatmasın ama bu bır amelıyat yanı etkılerı yıllarca gecmıyor dıkıs yerının acısından dolayı ınsanlar cocuklarını kucaklarına rahatca alamıyorlar bunları dusunmenızı tavsıye ederım sevgıler
Benim vajinismus geçmişim var vajinal bütün kaslarım iliski dışındaki her türlü mudahelde isteksiz olarak kaiskiyor Dr begi dogum anında sıkıştırıp bogabilecegimi söyledi
bende çok korkuyorum benim için rsmen tabu Dr sen naisl istersen öyle olması en iyisi diyor sezeryan daha ağır normal daha iyi ama ne bilim ben sizin yerinizde olsaydım normal doğurursun sezyandan sonra bebeğini kucakliyormussun bile Dr sezeryandan yana herhalde vajinada genişleme olsa yani eskiden insanlar ne yapıyordu ocm cocuk doguanlarda oluyomus ama 5 tane doğurmayı dusunmuyosum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?