Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi akşamlar tüm arkadaşlara.daha 4.ayimizdayik ve israrla çok isteyerek o zevki yaşamak için normal doğum istiyorum.önceden yapmam gereken bir şeyler var mı?neler tavsiye ede bilirsiniz?çok istiyorum normal doğum
iyi akşamlar tüm arkadaşlara.daha 4.ayimizdayik ve israrla çok isteyerek o zevki yaşamak için normal doğum istiyorum.önceden yapmam gereken bir şeyler var mı?neler tavsiye ede bilirsiniz?çok istiyorum normal doğum
öncelikle kilo kontrolu , 2. vücudu kasları doğuma hazırlamak. gebelikte en iyi spor yüzme ve yürüyüş. yüzme imkanı zor ama yürüyüş haftada 3-4 defa yarım saatlik yürüyüşler hem insülün direncinizi kırar hemde kaslarınızı güçlendiri. ayrıca nefes egzersizleri(burnundan al ağzınızdan verin) ve vazgeçemediğimiz kegel egzersizleri. en kolayı çişinizi yaparken bir miktar yapın sonra tutun, azar azar biraz yap ve tut. genital bölge kaslarını çalıştırın. dr.aslıalay
Bende normal yapacağım özelde Doktorum 34 hafta da alınması lazım suyun az Dedi devlette ablam hastane müdürü başka bir doktora görünmem için beni zorladı ve herşeyin yolunda olduğu normal doğurabileceğim denildi suan 38 haftadayım Cidde'n doktora güveni geçtim 1 doktora görünüp çakılı kalmamak lazım bana