Aynen öyle. Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun. Doktoru iyi seçmek gerek kim olsa sezaryen ister haklı olarak .
Cok teşekkür ederimDarlığına son hafta doktor bakıyor cnm ona gore hareket edebilirsin zaman geldiğinde. Enfeksiyon icin cok fazla su içmen gerek atmak icin ve limonlu su tavsiye ederm ilaçlarını da kullanrsan insallah geçer cunku erken dogum riski de yapıyor ilk gebeliimde bnde de vardi 30. Haftada sancilanmalarim başlamıştı bi kac kere hastaneye gittim hep enfeksiyondan kasılmalar olurmus . Yani erken dogum riski yapıyor mantar icinde surekli sirkeli suyla yıka bölgeni derim cunku oda çok inatçı ilaçlara rağmen yeniliyor surekli.
Hayırlı olsun yaa, profil fotosundanNe olursa olsun normal doğum
Kadının doğasında olan birşey
Ufak bi dikiş izinden başka bişey kalmıyor canm
1 kızm var normal doğurdum. Şimdi 2.ciye hamileyim Allah nasip ederse bunuda normal doğurmayı çok istiyorum
Kız milk sen burdan mı hamile olduğum kanısına vardın yazdın ben de sandım ki şu anneler kulübü şeysini yapmak için gebelik takvimi eklemek zorunda kalmıştım onu sordun sandım ahahaha
Ay evet bugün milk bana hayırlı olsun hamileymişsin diyo ben de Ay kız Allah korusun yazdıysa bozsun diyorum
Amiin canım Allah razı olsun sende sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini inşaAllahAy evet bugün milk bana hayırlı olsun hamileymişsin diyo ben de Ay kız Allah korusun yazdıysa bozsun diyorumkorkulu rüyam şuan hamilelik valla. Canım evet benim profil değişti artık ikizliğimiz bozuldu hayırlı olsuuun sağlıkla kucağına al inşallah ben normal doğuramadım senin yine normal ve en hayırlı şekilde doğum gerçekleşir umarım ❤
Buradan sandım napim profil fotolarınaynı ve hamilelik takvimini öylesine yaptın sanıyodum ama.. hihiKız milk sen burdan mı hamile olduğum kanısına vardın yazdın ben de sandım ki şu anneler kulübü şeysini yapmak için gebelik takvimi eklemek zorunda kalmıştım onu sordun sandım ahahahaartık ben firdevs yöreoğlu oldum canım idolüm adımı da firdevs yapcam da olmuyooo
Spinal deniyor ona .epidural normal dogumdaBen sezeryan ve normal doğum yaptım. Tabi çoğunluk normal doğumu önerecekler sana hemen ayağa kalkıyorsın diyen olacak bir de bir süt olayıdır gidiyor sütün gelmez diyen olacak. Bebek daha sağlıklı olur diyen olacak bu durumlar hep yapı ile alakalı. Normal doğumda evet bir deformasyon söz konusu . rahim sarkması , idrar tutamama vb olaylar ile karşılaşma ihtimalin yüksek . sezeyan da da bir çizgi oluyor karnın altınada 3 gün maks 1 hafta yatıyorsun .Yatma sebebin de korkudan dikişime birşey olur mu diye yoksa yatıracak bir durum yok . gelelelim normal doğuma muayene eğer çatın darsa zaten alttan da kesecekler seni ki o daha zor ne zaman idrar yapsan deli gibi yanıyor bir süre oturamıyorsun ve doğum esnasında çektiğin acı cabasıevet epidural sezeryan oldum bel ağrım çok hafif oldu başka da hiç bir sıkıntım yok bu benim fikrim yine olsa yine sezeryan yapatım hem de jiç düşünmeden :)
Hayir sezeryanda da epidural varSpinal deniyor ona .epidural normal dogumda
Sezeryanda da epidural oluyor. Ama epidural+spinal kombin yapilmisti bana ilkinde. Ikinci de sadece spinal oldum.Onun adı spinal
Sezeryanda da epidural oluyor. Ama epidural+spinal kombin yapilmisti bana ilkinde. Ikinci de sadece spinal oldum.
Ben tek spinalde daha rahat ettim. Uyuşukluk daha kısa surede açıldı çünkü. Daha çabuk ayaklanabildim.Epidural mi iyi sizce spinal mi
İki sezeryanım var doğum sonrası karnım genç kız karnı gibi oluyor 36 bedene de dönüyorum.tabi bu demek değil ki sezeryanı savunuyorum,keşke şansım olsa da şu üçüncü normal olsa. doğum sürecine defarmasyon açısından bakmanız çok ilginç.idrar tutamama sorunu sadece normal doğumda olmuyor,ablamda ben de sezeryanlı olduğumuz halde idrar tutamama sorunu yaşadık doğum sonrası.Daha once dogum yapan anneler veya etrafindakilerden duyum alanlar. Sizce sezeryandan sonraki karindaki deformasyon mu daha kotu normal dogumdaki ozel bolgedeki defarmasyon mu daha kotu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?