Selam hanımlar. Yaklaşık 3 ay önce normal doğum yaptım. dün ilk kez eşimle birikte olmayı denedik. daha başlangıçta hemen vajina girişimden ince bir acıyla kan sızdı devam etmedik.şu an inanılmaz kaşınıyor. dikişlerim kaynamamış olabilir mi bu kadar zamanda? çok korktuk zarar vericez diye. böyle bir problem yaşayan var mı aranızda?
Doğum sonrası dikişlerinizi kontrol etmek için doktora gitmediniz mi? Keşke gitseymişiniz. Ama üzerinden 3 ay geçmiş, ciddi bir problem olsaydı fark etmiş olurdun büyük ihtimal. Fakat dikişi dar yapabiliyorlarmış bazen, o yüzden ilk cinsel ilişkide ilk geceye benzer bir sıkıntıyla karşılaşanlar oluyormuş. BElki de öyle bir durumdur?
Bende 19 ocakta normal doğum yaptım 28 şubatta regl olmuşum hemde emzirdiğm halde bende senın gıbı dikişlerimmi kanıyor zannettım insan korkuyo tabı ama bu zamana kadar ıyıleşmemesi soz konusu değildir bence.
Doktorum doğum sonrası kontrolde ilk ilişkide bi kaç damala kan ve ağrın olabılır korkma ama muhakkak subazlı kayganlaştırıcı kullan demişti.