Normal doğum sonrası dikişlerin patlaması, perine tamiri

msf2407

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
2.232
5.781
158
Merhaba, yaklaşık 4.5 ay önce normal doğum yaptım. Sonrasında yaşadığımız bazı problemler sonucu yoğun tempodan dolayı dikişlerin patladı. İç,dış toplam 8 dikişim vardı sanırım 4 ü açıldı. Şuan çok rahatsız hissediyorum ve o bölge genişlemiş durumda. Bu durumla karşılaşıp tedavi olan var mı?

benim sekiz yıl önce başıma gelmişti maalesef çok zor bir durum ben ameliyat olmuştum 4 ay önce yine normal doğum yaptım ve yine açılma oldu 2.ameliyat için 4 ay daha beklicem ama çok korkuyorum.

Ameliyat zor mu geçiyor. Lokal anestezi ile yapılıyor değil mi? Peki ameliyat sonrası düzeliyor mu? Bunu her kadın doğum uzmanı yapabilir mi acaba?

ben bulunduğum ilçenin devlet hastanesinde kadın doğumcuya yaptırdım yarım saat sürmüştü genel anesteziyle bana kalırsa her kadın doğumcu buna makul gözle bakmıyor ve hepsi yapmaz benim ameliyatım sonucunda giriş çok fazla daralmıştı ve bir seneye yakın sıkıntılı olmuştu bir sene sonunda da asla eskisi gibi olmadı ama bunun nedeni bence doktor hatası çünkü bu ameliyat için en az 6 ay beklenmeliymiş doktor beni 50 günlükken ameliyat etmişti ve sana tavsiyem sakın sakın sakın 2.doğumunu ameliyat sonrası normal yapma çünkü ben parçalandım resmen ve doktor beni uyarmamıştı benim sana tavsiyem onarım sadece dışarda olacaksa plastik cerraha yaptır içerde de olacaksa bu konuda uzman bu ameliyatı sık sık yapmış bir kadın doğum uzmanı derim ben.

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Sıkıntılı bir durum bakalım nasıl olacak. Ben de bir kaç ay daha bekleyeyim o zaman. 6 ay geçsin de bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…