Bende kendi kendime bir daha hiç popomun üzerine oturamayacam heralde deyip stres yapıyordum ama merak etmeyin kırkınızın çıkmasıyla beraber bu acıları unutacaksınız... birde batikonu sürekli kullanın çünkü enfeksiyon kapma riski oluyor buda iyileşme sürecini uzatıyor. eğer yardım edeniniz varsa bol bol dinlenin ,yataktan kalkarken acele etmeyinBenimde 32 gunde hala iyilesmedi.hiç oturamadim daha.bide 2gundur ağrım çok arttı.rivanol ve batikon kullanıyorum şimdi bide zefiran varmış onu deneyecem.doktora gittim dikislerim batiyo agriyo diye 1ay çok da uzun bi süre değil iyileşme için dedi krem verip gönderdi.hemoroid desen 3 4 tane kocaman.kimbilir ne zaman oturup emzirebilcem cocugumu
su değdirmek sıkıntı değil ama temizliğinizi direk elinizle değilde ıslattığınız tuvalet kağıdıyla yapın , batikon kullanımıda çok önemliAha tamda aradığım şeyi yazmışsın, su fazla değdirmemeye çalışıyorum, bakterileri azdırmasın diye.. Ben başlarda çok iyiydim ama şuan ağrım arttı, nasıl yapıcam bilemiyorum doğrusu :/
Fön makinesiyle kurulama işine bende bugün başladım bu arada.. Birde vajina içi krem verdi doktorum, sızlatıyor kullanınca ama onunda işe yarayacağını düşünüyorum.. Ayhh nasıl geçicek bu iki hafta çok fena bir durum
ben pedin üzerine tuvalet kağıdı koydum o şekilde daha rahat ettim. maalesef traş işi biraz erteleniyor mecburen . o ağrı berbat bişey ama normal , birazcık sabır herşey düzelecek.Peki bu pedin surtme olayını nasıl cozdunuz bide traş olayı var tabi dikisler düşmeden nasıl oluyo.alttan vakumla cekiyolar gibi ağrım var çok fena.normalmiki iyileşme belirtisi falanmi
Peki bu pedin surtme olayını nasıl cozdunuz bide traş olayı var tabi dikisler düşmeden nasıl oluyo.alttan vakumla cekiyolar gibi ağrım var çok fena.normalmiki iyileşme belirtisi falanmi
Batikonu artik her toiletten cikinca kullaniyorum..Bende kendi kendime bir daha hiç popomun üzerine oturamayacam heralde deyip stres yapıyordum ama merak etmeyin kırkınızın çıkmasıyla beraber bu acıları unutacaksınız... birde batikonu sürekli kullanın çünkü enfeksiyon kapma riski oluyor buda iyileşme sürecini uzatıyor. eğer yardım edeniniz varsa bol bol dinlenin ,yataktan kalkarken acele etmeyin
su değdirmek sıkıntı değil ama temizliğinizi direk elinizle değilde ıslattığınız tuvalet kağıdıyla yapın , batikon kullanımıda çok önemli
ben pedin üzerine tuvalet kağıdı koydum o şekilde daha rahat ettim. maalesef traş işi biraz erteleniyor mecburen . o ağrı berbat bişey ama normal , birazcık sabır herşey düzelecek.
Bendede aynisi oldu simdi azaldi bu agrilar, sanirim iyilestikce deri cekiyor ve agri yapiyor.. Cok ayakta kalmamak lazim diye dusunuyorum :/
bu merhemi kullandıktan sonra benimki küçülüp kendiliğinden içeri gitti .He bide doktorların hemoroid konusundaki rahatlığı var.Benim 3 4 tane var ikisi yaklaşık bıldırcın yumurtası boyutundaydi şimdi hafiften küçüldü ama doktora gittim sıcak suya oturup parmaginla içeri it dedi ya zaten onu yapabiliyo olsam sana gelmem.hiç mi acaba orayı uyusturup içeri itme imkanları yok
vallahi ben kontrole o halimle gittim hiçte utanmadım napıyım keyfimden alamıyor değildim ya sende takma kafana onu. benim tam anlamıyla iyileşmem kırk günü buldu şimdi biraz fazla ayakta kalırsam yada üşütürsem vajinam ağrıyor . eğer iç yırtığın varsa seninde tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş ama günlük hayata kırk günde dönebildim benTraş erteleniyor tamam ama dikisim düşmeden kontrol zamanim geliyo o yüzden sorun ediyorum.yoksa umrumda değil canım acirken.pedin üstüne pamuk koydum ama o bile rahatsız ediyor.normale dönmemiz ne kadar sürdü.hiç geçmeyecek gibi
vallahi ben kontrole o halimle gittim hiçte utanmadım napıyım keyfimden alamıyor değildim ya sende takma kafana onu. benim tam anlamıyla iyileşmem kırk günü buldu şimdi biraz fazla ayakta kalırsam yada üşütürsem vajinam ağrıyor . eğer iç yırtığın varsa seninde tam iyileşme 6 ayı bulabiliyormuş ama günlük hayata kırk günde dönebildim ben
Canim ben cumartesi dogum yaptim, dun agrilarim bir hayli azaldi, bugunde ayaklandim is yapiyorum :)Kaç gün oldu dogum yapali.ne zaman kesiliyor ağrılar deri çekme olayi
ben seni çok iyi anlıyorum . kendi annem bile naz yapıyorum falan sanıyodu kendisi yaşamamış hiç yırtık dikiş . bende sabrettim sütüm gitmesin bide onla uğraşmayım diye lohusa psikolojisi başka bişey zaten. bebeğin altını değiştiremiyosun kucağına vermezlerse kendin alıp emziremiyosun çok zor günlerdi yani.Olmaz mi ya benimki de parçalayarak çıktı beni.hatta yarim saat narkoz verdiler dönebilmek için.6 ay miii sezeryanli olsak daha kolay is bu ne.millete numara yapıyorum gibi geliyor normal doğuran hemen kalkiyo ya keyfimden yatıyorum gibi düşünüyorlar.sen konuyu acana kadar da hic duymamıştım ben gibi geç iyilesen
yinede ağır işler yapma dikkat et kendine :)Canim ben cumartesi dogum yaptim, dun agrilarim bir hayli azaldi, bugunde ayaklandim is yapiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?