- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi kedidir_kedi
Kizlar 2 ay oldu hala iliski esnasinda inanilmaz agri hissediyorum. Kayganlastirici da kullaniyorum. Normal mi sizce? Sizde de agri oluo mu? Ne zaman gecer
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet simdi biraz daha iyi gibi. Bu annelik her yonden cok zormus vallahi. Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.azıcık açık konuşacam, kusura bakmayın
doğumdan sonra vajina da kuruluk oluştuğu için ağrı hissetmen normal, ilk ilişki gibi. ama zamanla ağrın kalmayacaktır.
ama harika bi duyguEvet simdi biraz daha iyi gibi. Bu annelik her yonden cok zormus vallahi. Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.
Evet icte ve dista dikislerim var ondan agrio galiba. Katlancam artik gecene kadar napim. Annelik fedakarlik istermis. :)
Benim de içte ve dışta dikişlerim vardı 2 ay sonra ilişkiye girdik burda okuduklaımdan sonra çok korkuyodum ama herhangi bir acı hissetmedim herkesin yapısı farklı farklı herhaldeEvet icte ve dista dikislerim var ondan agrio galiba. Katlancam artik gecene kadar napim. Annelik fedakarlik istermis. :)
O zaman cok sanslisin :) masallah diyeyim.Benim de içte ve dışta dikişlerim vardı 2 ay sonra ilişkiye girdik burda okuduklaımdan sonra çok korkuyodum ama herhangi bir acı hissetmedim herkesin yapısı farklı farklı herhalde