normal doğum sonrası kesi bakımı

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
96
Ankara
9 gün oldu kızlar normal doğum yapalı...Islaklık degdikce dikişlerim yanıyor ve üzerine hala oturamıyorum...Normal doğum yapan anneler sizin dikişler ne durumda. Doktorunuz hangi ilacı tavsiye etti...Ne zamana iyileşirki bu dikişler :( canım cok yanıyor

cnm öncelikle geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bebeğini inşl.bnm dikişlerimin acısı 25 30 gün sürmüştü sonra geçmişti.ben baticonla siiyordum o bölgeyi birde doktorum m ile başlayan bi merhem vermişti onu sürüyordum üzerinede bu merhem göğüs ucu yaraları içinde kullanılıyormuş ama adını unuttum ne yazıkki :( umarım en kısa zamanda iyileşirsin

cnm öncelikle geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bebeğini inşl.bnm dikişlerimin acısı 25 30 gün sürmüştü sonra geçmişti.ben baticonla siiyordum o bölgeyi birde doktorum m ile başlayan bi merhem vermişti onu sürüyordum üzerinede bu merhem göğüs ucu yaraları içinde kullanılıyormuş ama adını unuttum ne yazıkki :( umarım en kısa zamanda iyileşirsin

geçmiş olsun çok mu dikişiniz..................kusura bakmayın ben sadece merak ettim........................ben sezeryan olmuştum....ama aklımda normal doğumda kalmıştı..............böyle kesiler falan kaç günde iyileşiyo hep merak etmişimdir...

Back
X