Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce normal doğum yaptım. Vajinamda dikişlerim var. Çok acıyor ve yanıyor. Şiş biraz da. Bu durum normal midir. Doktor krem vermis bide ağrı kesici. Batikon vs vermemis nasıl temizleyeceğim. Kendi kendine geçer mi ?
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce normal doğum yaptım. Vajinamda dikişlerim var. Çok acıyor ve yanıyor. Şiş biraz da. Bu durum normal midir. Doktor krem vermis bide ağrı kesici. Batikon vs vermemis nasıl temizleyeceğim. Kendi kendine geçer mi ?
10 güne kadar geçecektir daha çok erken. Ben hiçbir şey kullanmadım ama doktorum bir sorun yaşarsam leğen gibi bir şeyin içine ılık suya batikon damlatıp 5 dk otur sonra da tampon hareketlerle iyice kurula demişti. Önemli nokta temiz ve kuru tutmak geçmiş olsun