merhabalar
noemal doğum yapalı iki ay oldu baya da zorluydu yırtılmam oldu ve 10 iç 5 dış dikişim vardı dikişlerin yerinden eser yok iileşti tamamen ama vajinada genişlik var sorum normal doğum yapan arkadaşlar bu genişlik ne zaman toparlanır yoksa olduğu gibi kalıyo mu doktor bi kaç dikiş daha mı atmalıydı
Gecmis olsun canim. Hayurli ugurlu olsun bebegin. Genislik derken? Canim esinle iliskiye girerken zorlik cekior musun? Mesela ben cok zorlaniyorum. Afedersin sanki daralmis da zorlaniyor gibi gelior. Sende nasil oluyor? Genislemis gibi mi oluyor anlamadim
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım. Benim bi sorum var cvplayabilirseniz sevinirim. ben 15 gün önce normal doğum yaptım içten 2 dikişim vardı. Bunlardan biri 6. Günde düştü 2. Side 14. Gün düştü sizce yaram iyileşmiş midir? Düşüne düşüne bi hal oldum. Nolur yardııımmm.
öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım. Benim bi sorum var cvplayabilirseniz sevinirim. ben 15 gün önce normal doğum yaptım içten 2 dikişim vardı. Bunlardan biri 6. Günde düştü 2. Side 14. Gün düştü sizce yaram iyileşmiş midir? Düşüne düşüne bi hal oldum. Nolur yardııımmm.