Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikınırken iç dudaklar mı sarktı içeriden takip etsene iç dudakların bitim yerini. Benim hamilelikte biraz sarktıMrb 1.5 ay oldu normal doğum yapalı.ama Rahim gırişinde vajina gırişinde ıkı kucuk et parçası gorunuyor. Bunu yasayan varmı boylemı kalacak cok kafama takıyorum
Mrb 1.5 ay oldu normal doğum yapalı.ama Rahim gırişinde vajina gırişinde ıkı kucuk et parçası gorunuyor. Bunu yasayan varmı boylemı kalacak cok kafama takıyorum
Sanmam doktor ıyılesmıs dedıDikişlerinmi açıldı mı acaba
2 tane şişmiş et parası gorunuyoIkınırken iç dudaklar mı sarktı içeriden takip etsene iç dudakların bitim yerini. Benim hamilelikte biraz sarktı
İnşallah benımde oyle olur. Şişmiş 2 tane et parası gorunuyoBende hiçbir sey kalmamıştı düzelmişti görüntüsü, dikisinde falan mı sıkıntı oldu acaba
Kontrole gitmedin mıİnşallah benımde oyle olur. Şişmiş 2 tane et parası gorunuyo
Gıdıcem salı günüKontrole gitmedin mı
İyi bari sor da için rahat etsinGıdıcem salı günü
Merhaba gittiğini mi doktora bende de aynı durum var 2 tane şişmiş et parçası görünüyor vajinayı açtığımdaİnşallah benımde oyle olur. Şişmiş 2 tane et parası gorunuyo
Evet gıttım bı sıkıntı yok dedı ama halen o goruntu var. Nezaman doğum yaptınMerhaba gittiğini mi doktora bende de aynı durum var 2 tane şişmiş et parçası görünüyor vajinayı açtığımda
Merhaba gittiğini mi doktora bende de aynı durum var 2 tane şişmiş et parçası görünüyor vajinayı açtığımda
39 gün önce yaptım aynadan bakınca içerde görünüyor oraya su vs değmesi enfeksiyon yapmaz mı , iç dikişin çok mu oldu kaç taneydiEvet gıttım bı sıkıntı yok dedı ama halen o goruntu var. Nezaman doğum yaptın
Doktor ne dedi bunun için birde ilişkide acı vs oluyor muEvet gıttım bı sıkıntı yok dedı ama halen o goruntu var. Nezaman doğum yaptın
Bende de ilişki olmadı dikişten dolayı öyle görünüyor benceBen sarkma sandım oyle bısey yok dedı ınanın bende yoruldum. Sizde agrı oluyo mu. İlişki olmadhenuz
Bağırsak sarkması olabilir mi bu durum yaBen sarkma sandım oyle bısey yok dedı ınanın bende yoruldum. Sizde agrı oluyo mu. İlişki olmadhenuz
Bağırsağın vajina girişinde işi ne? Bartolin kisti yüksek ihtimalle sizlerinki.Bağırsak sarkması olabilir mi bu durum yaRektosel ismi sanırım
Normal doğumdan sonra bağısak vajina içine fıtıklaşabiliyormuşBağırsağın vajina girişinde işi ne? Bartolin kisti yüksek ihtimalle sizlerinki.
Aynen öyle bende oyle dusundum doktora da soyledım muayene etti oyle bı durum yok dedı. Uzanır pozisyokdan bellı olmuyo nedenseNormal doğumdan sonra bağısak vajina içine fıtıklaşabiliyormuş