Normal Doğum ve Minik Kızım

Merhaba
çok güzel bi doğum olmuş
Allah analı babalı büyütsün
benim perşembe günü 1cm açıklığım vardu
Gecede düzensiz adet sancısına benzer ağrılarım oldu ama şuan tık yok
ne zaman gelir acaba bi tahmininiz varmı?
teşekkürler :)

benim de 35. haftadan sonra adet sancısına benzer sancılarım oluyordu. gelip giden. şimdi sancınız yok diye üzülmeyin bence yeterince hissediceksiniz doğum öncesinde :) gittikçe artan şiddette ağrılar şüphelendirsin

20_KEdoğumdanost: 38339646 .!.:
teşekkür ederim canım tecrübemi paylaşmak istedim. Çünkü son günlerde gerçekten çok korkuyordum.Benim gibi hisseden onca anne adayı var. Ve bu korkuyu yenmek doğumu kolay kılıyor diye düşünüyorum.
Bende normal doğumdan çok korkuyorum doğuma 2 hafta kaldi en çok vajina muayene sinden korkuyorum :(

Merhaba
çok güzel bi doğum olmuş
Allah analı babalı büyütsün
benim perşembe günü 1cm açıklığım vardu
Gecede düzensiz adet sancısına benzer ağrılarım oldu ama şuan tık yok
ne zaman gelir acaba bi tahmininiz varmı?
teşekkürler :)
merhaba teşekkür ederim seninde böyle çok kolay bir doğumun olur inş.benimde 37.haftamda 1 cm açıklığım vardı tam 38.hafta da yani bir hafta sonra perşembe idi benimde bebek geldi :) Açılma bazen haftalarca sürebiliyor. Bazende böyle çabuk gelişiyor.

merhaba teşekkür ederim seninde böyle çok kolay bir doğumun olur inş.benimde 37.haftamda 1 cm açıklığım vardı tam 38.hafta da yani bir hafta sonra perşembe idi benimde bebek geldi :) Açılma bazen haftalarca sürebiliyor. Bazende böyle çabuk gelişiyor.
40 biticekyarın bende hala tık yok
1cmle devam :KK51:

Back
X