Normal Doğum Yapan Anneler: Biz kaç kişiyiz?

benimki hemen aldı 2 göğsümüde :D sankı vermemi beklıyomus gibi
bende normal dogum yaptım 5 te sancılarım basladı suyum azaldıgı için zaten hastanedeydim 10:25 tede dogum oldu 5 saatte bitti dogum sonrası agrım bi 10 gün kadar oldu :) ama suan cok cok iyiyim:)
güzel hersey an an aklımda bebişimin ilk dogdugundakş hali:D

ben de ilk bebişimi normal doğum yaptım zordu ama sonrası çok rahattı deydi.şimdi 37+5 haftalık kızım geliyor.inşallah onu da normal doğurmak istiyorum bir aksilik olmazsa

bende normal doğuranlardanım:) ve taraftarıyım ...güzel bi doğum yaşadım ağrım sancım hiç olmadı fakat......plesanta rahmime yapıştığı için çok acı çektim drum elleri ile temizlerken doğum anında bile bu kadar bağırmamıştım :) druma yalvardım lütfen bırakın içimde kalsın diye...saniye saniye hatırlıyorum...
onun için ikinci çocuğum olursa normal doğumdan korkuyorum açıkçası....
bide sezeryanı deniyeyim :)

bende ilkimi normal yaptım o biraz zor oldu acemilik diyorum ona ve yaşın küçük olmasından ileri bilmiyosun 6 seneden sonra kızm oldu evet onuda normal yatım inanın okadara kolay bi doğum oldukı allahım herkese benim gibi normal kolay doğum yaşatsın sancım sankı hafıf bel ağrısıydı en iyisi normal :lepi:

bende normal yaptım ve dogumum cok kolay oldu sadece suni sancı benı mahvettı o kadar ama kızımı kucagıma aldıgımda gecmıstı acılarım ıkıcı olursada onuda kesınlıkle normal dogum ısterım

bende normal doğum yapanlardanım, 12 saat suni sancı çekmeme rağmen iyikide normal yapmışım diyorum. 2. ye bebeğim olsa yine normal yapmak isterim. :lepi:
bu arada dr lar genelde şu kordon dolanma meselesini bahane edip sezeryan diyorlar ama benim bebeişiminde 2 defa kordonu dolanmıştı boynuna, çok şükür bi sıkıntı olmadan doğdu... :Saruboceq:

ben de normal dogum yaptımmmm. 2 gun hafif sancılı 3. günün gecesinde saat 3.30da agır sancılı olarak hastaneye yetiştim 7de muyane edecegim dedi dr odaya aldı bi baktı acılmışın 8 cm diyip kesiverdi gerisini 45 dk sonra da kızım yavrum cıktı içerden :))) ohh iyi ki de cıkmış kuzummm

bende normal doğum yaptım 9 ay önce:)çok zor oldu suni sancı verildi herkes ben unutttum o acıyı felan yazmış bi ben unutamıyorum galiba:)

bende normal doğum yapanlardanım ilk başlarda hiç istememiştim doktorum hep sezaryana karşı çıktı herşeyin normal gidiyorken doğumunda normal olsun o güzel anı yaşa çok farklı mükemmel bir duygu dedi hep bana gerçekten dediği kadar varmış o anı hiç bir şeye değişmem

Allah bebeğinize uzun ömür versin...hangi hatanede doğum yaptınız? doktorunuz kimdi?

bende normal doğum yapanlardanım, 12 saat suni sancı çekmeme rağmen iyikide normal yapmışım diyorum. 2. ye bebeğim olsa yine normal yapmak isterim. :lepi:
bu arada dr lar genelde şu kordon dolanma meselesini bahane edip sezeryan diyorlar ama benim bebeişiminde 2 defa kordonu dolanmıştı boynuna, çok şükür bi sıkıntı olmadan doğdu... :Saruboceq:

onlar severler kesip biçmeyi.
bana da sezeryan dediler canımı zor kurtardım ellerinden.
sezeryan deyipte 1 saate kalmaz doğumhaneye aldılarrrrrr.
gersini siz düşünün artıkkk.nasıl bir çarkta dönüyoz inanamıyorummmm

bende normal dogum yaptım, ölümden döndüm diyebirim. öyle acı çektim ki dogum esnasında şimdi kolumu kesseler acımaz yani, o derece.

ooof of, kızlar yaa bütün yazılanları okuyorum normal doğumla ve sezeryanla ilgili ama araştırdıkça kafam karışıyo:( Kuzenim normal doğum yaptı 2 sene kanama oldu dedi dikiş yerlerinde ve cinsel ilişki de çok ağrılı olmuş. Eğer doğumdan sonra ilişki sırasında uzuuun bi süre acı çekme ihtimali varsa ben göze alamam gibi geliyo. Ama sezeryan da istemiyorum:(((( nası olcak bu iş?????????

normal doğum yapan anneler bu sorumu cevaplarmısınız.özel hastanede doktor doğuma başından sonuna kadar katılıyormu yoksa son anda mı giriyor.özel has.doğum yapan bir arkadaş sonradan girdiğini söyledi.önce ebe ve hemşireler ilgileniyormuş sizlerin de öylemi oldu.

normal doğum yapan anneler bu sorumu cevaplarmısınız.özel hastanede doktor doğuma başından sonuna kadar katılıyormu yoksa son anda mı giriyor.özel has.doğum yapan bir arkadaş sonradan girdiğini söyledi.önce ebe ve hemşireler ilgileniyormuş sizlerin de öylemi oldu.
evet canım özel hastanede olsa normal doğumda hersey annede bıtıyo butun acıyı ceken sen hemsıreler ılgılenıyolar acılman varmı yokmu dıye bakıyorlar dogum surecinde 10 kere bakmıslardır belkı benım doktorum dogumum suresınce 2 kere falan geldı baktı acılmama sonra hemşıreler cocugun kafası gorunmeye baslayınca aradı doktoru doktor geldı cocugun kafası cıkınca cektı aldı cocugu ve kesılen yerı dıktı normal dogumda doktorun ısı bukadar

ewet canım önce hemşire ve hasta bakıcılar ilgileniyor daha sonra doktorun gelip bebeği çıkarıp dikiş atıyor ve cıkıyor

normal doğum elbette cok zor oluyor benimde 8 ay oldu yapalı ilk günlerdeki gibi olmasada hala aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum ama herkes aynı acıyıda cekmiyor cok rahat yapan kişilerde var doğum yapacak arkadaşların gözü korkmasın

bende normal doğum yapanlardanım... doğumda damarlarım çatladı benim kanı zor durdurdular, damarlarada dikiş atıldı... amaaaaaa iyikide normal olmuş Allah'a çok şükür doğumhaneden çıktım acıyı falan unuttumboshayallersmile Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin 2. bebişim olacak olsa yine normal doğum isterimbayanssulusmile

heryer bir olmaz ama ben doğum yaptığım özel hasteneden ve doktorumdan çooook memnun kaldım harika bi doğumdu.doktorum neredeyse doğumumun başından sonuna kadar yanımdaydı.doktorumdan hariç 1 tane hemşire ilgilendi.doğumhaneye geçer geçmez doktoruma haber verildi ve o andan itibaren ben odama geçene kadar yanımdaydı.tek kelimeyle prenses doğumdu....

bende normal dogum yaptim ve iyiki yapmisim ... 2 saat felaket sanci cektim ama degerdi
dr bebis geliyor demesiyle bebisimin gelmesi 20 dakika sürdü
allah herkese kolaylik versin

8 saat sancıdan sonra normal doğum yaptım
benim doğum yaptığım hastanede zaten sezeryane en en son çare olarak başvuruluyordu
özelde yapmadım özel hastanede doğumu tavsiye etmiyorum sadece doğum üzerine bir hastanede günde yüzlerce doğum yaptırdığıkları için doktorlar daha tecrübeli vekarşılaşacakları bir ters durumda ne yapacaklarını daha iyi bilebilir durumdadırlar
ayrıca narkoz istemedğim için de zaten sezeryani düşünmemiştim

Back
X