Normal Doğum Yapan Anneler: Biz kaç kişiyiz?

Ben de normal doğum yaptım ve soranlara da gururla söylüyorum inanın. Çok sancı çekiyosun ama değiyor.

7 ay oldu kızım doğalı şuan hamile kalmadan önceki kilomdan da zayıfım.

Başka türlü gitttttmeeeeez bu kilolar gitmezz...

bende çok şükür normal doğum yaptım anne biraz fazla hırpalanıyor ama bebek için en iyisi normal doğum daha çabuk toparlıyorlar

merhabaa:)bende normal doğum yaptım.hemde 4100 gr:)Rabbime binlerce şükür sorunsuz geçti.kızlar bol bol inşirah suresi okuyun.benim tembel kızım hesaplanandan 11 gün geç geldi.son gün suni sancıyla doğuma gidecekken bi gün kala sabah 9 da sancım başladı.öğlen 2 ye kadar evde geçirdim.14:30 gibi hastaneye gittim.18:35 te kızım teşrif etti:)o arada hep inşirah suresini okudum.hatta son anlarda sesli sesli okuduğumu hatırlıyorum.dışarda da herkes seferber olmuş dualarıyla.çok şükür kolay oldu doğumum.yalnız kolay doğum olsun diye dua etmiştim hep.dikiş faslını unutmuşum:)10 tane doğum yapim ama o dikişleri hissetmeyeyim.bide enfeksiyon oluştu.20 gün yataktan kalkamadım.amaaan nese geçti gitti.tosunum şimdi 3.5 aylık.yalnızca sütümle besleniyo ve 8 kilo:)bitanem 1 haftadır uykusu gelince e e e e e söylüyo.o boncuk gözleri çektiğim herşeye değer:)pişman diilim yine olsa yine yaparım:D

ewewttt bnde 24 şubatta 3cm açılmam olduğundan suni sancıyla doğuma alındım ısrarla istediğim gibi normal doğum yaptım zor oldu ama değdi.. yine olsa yine normal doğururum diyebiliyorum:)) sancılar zor oluyor oda suni olduğu için ağırdı bence yoksa bu kadar dayanılmaz omadığını biliyorum. çatala çıkıp doğurmam 5 dakika sürmedi 2. ıkınmada bebeğimi gördüm 3180gr 51cm kızım helin cerenim doğdu.. doğum sonrasıda çok rahat ettim hiç ağrı kesici almadım sayılır doktorum süperdi tabi saolsun. şuanda kızım 2ay 6 günlük sadece anne sütü ile besliyorum 1ay 1,200 kadar almıştı şuanda 5600 civarı büyüyor günden güne.. dilerim hepimizin sütü bolca olsun meleklerimiz doysun..

ewewttt bnde 24 şubatta 3cm açılmam olduğundan suni sancıyla doğuma alındım ısrarla istediğim gibi normal doğum yaptım zor oldu ama değdi.. yine olsa yine normal doğururum diyebiliyorum:)) sancılar zor oluyor oda suni olduğu için ağırdı bence yoksa bu kadar dayanılmaz omadığını biliyorum. çatala çıkıp doğurmam 5 dakika sürmedi 2. ıkınmada bebeğimi gördüm 3180gr 51cm kızım helin cerenim doğdu.. doğum sonrasıda çok rahat ettim hiç ağrı kesici almadım sayılır doktorum süperdi tabi saolsun. şuanda kızım 2ay 6 günlük sadece anne sütü ile besliyorum 1ay 1,200 kadar almıştı şuanda 5600 civarı büyüyor günden güne.. dilerim hepimizin sütü bolca olsun meleklerimiz doysun..

hasret sen hangı hastanede dogurdun drun kımdı bende normal dogum dusunuyorum ve suan arastırıyorum bıde ucuz olcak burda 1-2 hastane var 400-500 tl arasında

bende çok şükür normal doğum yaptım anne biraz fazla hırpalanıyor ama bebek için en iyisi normal doğum daha çabuk toparlıyorlar

bernat sen hangı hastanede dogurdun drun kımdı bırde fıyatı tam olarakne kadar bende normal dogum dusunuyorum ve suan arastırıyorum 2-3 ay kaldı benım doguma ama hala sabıt bı dr bulamadım

bende normal yaptım ve dogumum cok kolay oldu sadece suni sancı benı mahvettı o kadar ama kızımı kucagıma aldıgımda gecmıstı acılarım ıkıcı olursada onuda kesınlıkle normal dogum ısterım

kader sen hangı hastanede dogurdun ve drun kımdı
bıde fıyat olarak ne kadar ödedin toplamda benimde doguma az kaldı ve suan arastırıyorum

Ben de normal doğum yaptım.Çok istiyordum,Allah'a şükür hiç bir aksilik çıkmadan yaşadım o duyguyu.Gece sancım geldi,2 saat sonrada suyum geldi.Hemen aldılar doğuma.Toplam 4 saatte oldu bitti.Doğum anında zor oluyor ama bebiş doğunca tüm sıkıntılar bitiyor.Tabi benim gibi kendinizi sıkarsanız mecburen kesiyorlar biraz.Bir hafta kadar da dikiş yerleri acıyor.Yine de bebeğimi doğduğu an kucağıma alabilmek,sağlıklı bir şekilde emzirebilmek doğum sancısına da,dikiş acısına da değerdi............:)))
Herkese kesinlikle bir sorun yoksa normal doğumu tavsiye ediyorum.opuyorumnanaktan

ilk dogumum normal oldu normal derken
wu saat sanci sonunda epidural igne en sonundada vakumla cektiler aldilar oblumu
ama gordügüm an bitti hersey sonra q sene sonrasinda bel fitigi ameliyati gecirdim
ve 1 sene sonrasinda hamile kaldim ve doktorum malesef sezeryan dedi
olsun bari spian olsun her ani yasiyim dedim onada izin vermedi
ama kim sorarsa sorsun normal dogum derim
ayrica durduk yere sezeryana girenede sinir olurum:))
allahim kimseyi o yolda komasin

YA ARKADASLAR NEDEN HANGI HASTANE VE DR OLDUGUNUDA EKLEMIYORSUNUZ
NORMAL DOGUMU BENIM GIBI DUSUNENE KISILERE HEM YOL GOZTERMIS OLURSUNUZ HEMDE BIZ TECRUBESIZ YERLERE GITMEMIS OLURUZ her yer sezeryanda tecrubelı iş normal dogurtmakta tecrubelı yer bulmakta

ben de normal doğum yaptım suni sancıyla.doğum sonrası biraz problemlerim oldu ama şimdi kızımla çok mutluyuz..hiç bir problemimiz yok allaha şükür..

ben erdem hastanesinde doğum yaptım canım.fatoş hanım girdi doğumuma.ben memnun kaldım hastaneden,bi sorun yaşamadık.

bende suni sancıyla normal doğum yaptım. üsküdar yunus emre hastanesinde 11 şubatta dünyaya geldi oğluşum.Doktorum Nihan hanım ve ebemiz muzaffer hanımdan son derece memnun kaldım. o çevrede oturanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

hasret sen hangı hastanede dogurdun drun kımdı bende normal dogum dusunuyorum ve suan arastırıyorum bıde ucuz olcak burda 1-2 hastane var 400-500 tl arasında

ucuz değil ama werdiğim paraya değdi tabii. çamlıca medicana da doğum yaptım doktorum sibel açıklaındı.. 1250tl ödedik.

bende suni sancıyla normal doğum yaptım. üsküdar yunus emre hastanesinde 11 şubatta dünyaya geldi oğluşum.Doktorum Nihan hanım ve ebemiz muzaffer hanımdan son derece memnun kaldım. o çevrede oturanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

bende normal doğum yaptım yunus emre hastanesinde doktorum nihan hanımdı ebemde muzaffer hanım bende çok memnun kaldım,süper bi kadın çok ii bi doktor nasıl doğum yaptım anlamadım bile doktorumun sayesinde nihan hanım olmasa heralde normal yapamazdım bu kadar kolay iğneden bile korkarım..

Bende 9+10 da tam beklenen tarihte (tabii inatla bekleyerek;çünkü dr. artık sezaryen diyordu) normal doğum yaptım.Şimdi olsa o kadar bağırmazdım:)))

bende iki doğumumu normal yaptım hemde evde doğum yaptım bu üçüncü bunuda normal doğum yapacağım şu an 37 haftaya girmek üzereyim

bende normal doğurdum..suyumun gelmesiyle birlikte 3 saat içinde doğdu meleğim...35+1 dik doğduğunda...

Back
X