Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewewttt bnde 24 şubatta 3cm açılmam olduğundan suni sancıyla doğuma alındım ısrarla istediğim gibi normal doğum yaptım zor oldu ama değdi.. yine olsa yine normal doğururum diyebiliyorum:)) sancılar zor oluyor oda suni olduğu için ağırdı bence yoksa bu kadar dayanılmaz omadığını biliyorum. çatala çıkıp doğurmam 5 dakika sürmedi 2. ıkınmada bebeğimi gördüm 3180gr 51cm kızım helin cerenim doğdu.. doğum sonrasıda çok rahat ettim hiç ağrı kesici almadım sayılır doktorum süperdi tabi saolsun. şuanda kızım 2ay 6 günlük sadece anne sütü ile besliyorum 1ay 1,200 kadar almıştı şuanda 5600 civarı büyüyor günden güne.. dilerim hepimizin sütü bolca olsun meleklerimiz doysun..
bende çok şükür normal doğum yaptım anne biraz fazla hırpalanıyor ama bebek için en iyisi normal doğum daha çabuk toparlıyorlar
bende normal yaptım ve dogumum cok kolay oldu sadece suni sancı benı mahvettı o kadar ama kızımı kucagıma aldıgımda gecmıstı acılarım ıkıcı olursada onuda kesınlıkle normal dogum ısterım
hasret sen hangı hastanede dogurdun drun kımdı bende normal dogum dusunuyorum ve suan arastırıyorum bıde ucuz olcak burda 1-2 hastane var 400-500 tl arasında
bende suni sancıyla normal doğum yaptım. üsküdar yunus emre hastanesinde 11 şubatta dünyaya geldi oğluşum.Doktorum Nihan hanım ve ebemiz muzaffer hanımdan son derece memnun kaldım. o çevrede oturanlar için kesinlikle tavsiye ederim.