Normal Doğum Yapan Anneler: Biz kaç kişiyiz?

bende normal doğum yapanlardanım.... 25.02.2008 de oğluşumu dünyaya getirdim:) 24 şubat akşam üstü saat 18:00 de suyum gelmeye başladı... ama sadece bel ağrım vardı sancım yoktu... geceyi hastanede nstye bağlı olarak geçirdim... sabah saat 09:30 da suni sancı verdiler.... ondan sonrasını ne siz sorun nede ben söyliyeyim:) korkunç bir 1,5 saat geçirdim ve doğum saat 11:20 de 5 dk da oldu... birde baktım ki minicik bir yavrucuk:)) onu ilk ben görmek istedim ve gördüm allahıma şükürler olsun... darısı tüm hamilelerin başına inşallah.... dünyanın dikişini yedim:)) geçti gitti ama yinede düşününce ürküyorum:)

Bende normal doğum yaptim 12 de suni sancim verilmeye başladi 15.40 ta doğumum gerçekleşti ama çok şükür hastaneden bile yürüyerek çiktim

benim dogumum 8 dk sürdü :))))
bende hastaneden yürüyerek ciktim evime gittim bide yemegimi felan yaptim

Allah nasip ederse bende normal doğum istiyorum şu an herşey normal gidiyo son dkya kadar inşallah normal gider...Hiç korkmuyorum bunun sağlıklı olduğunu düşünüyorum .bebeğim içinde benim içinde.ilk ben görmek istiyorum bebeğimi koklamak istiyorum.. Acılar çekmek tabiki zordur ama çekilen acıların kutsal olduğunu düşünüyorum ..Tarlada orda burada tek başına doğum yapan kadınlar var onlar nasıl doğum yapıyolar düşünsenize , ben kendimi şanslı görüyorum gideceğim bir hastane var doktorlar ebeler var bunlarıda düşünmek lazım bence eğer sağlık sorunu yoksa bebekle ilgil herhangi bir sorun yoksa bence sezeryan olmak gereksiz bana öyle geliyo ...Günlerce ağrı sancı çekmektense 1-2 gün çekmek daha mantıklı..Sonra gelsin güzel anlar ve günler ...İnşallah

kızlar ya şu an en yakın arkadaşım hastaneye yatmış doğum için onunki de normal olacak sanırım sancısı yokmuş belki de strestendir diyorum ay inşallh kolay olur o da çok korkuyordu.....

kiyamam ona bizde evden arkadasimiz icin dua edelimki kolay dogum yapsin bebisini saglikli kucagina alsin arkadaslar ..... :Saruboceq: :1hug:

arkadaşlar,ben de ilk bebişime hamileyim ve doğuma çok az kaldı.karnım burnumda yani.inşallah normal doğum yaparım diyorum dua ediyorum.epiduralden çok korkuyorum ve yaptırmayı düşünmüyorum.
eski usul doğum yapanlar:çok acıyor mu?şimdi bana bebeğini kucağına alınca herşey geçiyor demeyn.orası malum.zaten sabırsızlıkla o anı bekliyorum da,işin o yani şöyle dursun acı var mı acı?nasıl bir acı?kafamçokkarıştıbazen yalancı sancılarım oluyor nasıl diyeyim sanki birisi bana döner bıçağı saplıyor.(daha önce çok saplandı ya nasıl bir benzetmeyse bu)acaba o acının çok daha büyüğü gibi mi?kendimi neye karşı hazırlamalıyım?işte kendi deneyiminizi anlatın.
korkmam merak etmeyin.bebişimi sağlıkla bi kucağıma alsam Allah ın izniyle daha ne isterim ki?:teytey:

bnde ilk bebeğimi beklıorm bkac hafta kaldı ve bnde senle aynı duygular içindeym ama epidural istiorm herkes çok ıı dıo bnce sende dusunn.sana ne dıolar bu konudakafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar ben de artık son günlerini yaşıyorum hamileliğimin doğumdan korkmuyorum bi an önce kızımı görmek istiyorum normal görünüyo şimdilik inşallah bi aksilik çıkmazama kızım boynundaki kordondan bi türlü kurtulamadı doktorum sorun olmaz diyor ama ben yinede tedirginim bide doktorum girmicek doğuma ebeler yaptırıcak o yüzdende biraz endişeliyim sizin başınıza gelldimi böyle bişey kordon dolanması warmıydı bebişinizde bi problem oldumu 3 tur dönmedikten sonra normal olabiliyomuş ama işte takılıyo yinede insan

cnm bnde son günlerimi yasıorm.ama boynuna kordon dolasmıssa bnce rıske grme bnm duydularıma gore bole aksılıklerde hemen sezeryana alınması gerkıo.38 haftayı doldrduysan sezeryan ol bnce.baska bı dktora gorunmedınmı hıc?

kızlar normal doğumda suyunuz gelince ve sancılar başlayınca ne zaman hastaneye gitiniz? ne zaman, ağrı kaç dk ya indiğinde gitmek lazım ?

kızlar normal doğumda suyunuz gelince ve sancılar başlayınca ne zaman hastaneye gitiniz? ne zaman, ağrı kaç dk ya indiğinde gitmek lazım ?

cnm benim sancilar dakkada bir olunca yada suyun gelince anlaki dogum baslamak üzere
ilk hamileligimde bir dk sancim vardi diger bir dk uykuya daliyordum sonra gene sanciyla uyaniyordum .....
sancilar dk da bir oldugu zaman zaman kaybetme ambulans ara....
dogumdan önce benim bide migdem bulanmisti ....:1shok:
allah yardimcimiz olsun kizlar...

bende normal doğum yptım, suni sancıyla oldu çünkü 35 haftalık doğum yaptım suyum geldi sancım gelmedi ve suni sancı uygulanarak 6 saat sancı neticesinde 2.360 grm 42cm bebişim doğdu......:CüvCüv:

bende 2 kez normal doğum yaptımhihoyyyt,üçüncü çocuk düşünmıyoruz:kahve:,ama düşünseydik o zaman yine normali seçerdim,adı üstü normalkaydirigubbakcemile5

Iki cocugum var.Ikiside normal dogumla oldular.Eger kiyaslayacak olursam birinci oglum kizima gore daha kolay oldu.Cok sukur 3. cocugumu da tabiki normal isterim.

Back
X