Normal dogum yapan güzel hikayesi olan arkadaslar

Sa. Kizlar konuyla tam alakali degil ama bugün doktor kontrolüm vardi ve doktor cok zayif oldugumdan dolay 3 kilodan agir olursa bebegi sezeryanla alcaz dedi ama normal dogum istiyorim slmdi esimde diyo doktor ne derse o diye cocugu riske atamayiz diyo ama ben normal dogum istiyorum sizce napmaliyim bebek simdi olmasi gerektiginden 100 gr daha agirmis

Benim arkadasım 4 bucuk kilo dogurdu bebegini. Benimde gecen hafta gittigim kontrolde bebek 3100 olmus. Sizin doktor bence sezeryan icin bahane arıyor

100 gr çok deilki tatlım hadi hamileliğin sonunda 4 kilo olsa bebek sezeryan a alinirda bencede başka doktora git sen

Ben basladım canım da kac tane yemek lazım acaba bi araştırmak lazım :)
Valla gunluk 2 3 tane ye sana iyi gelir tatlım rahmi yumusatiyor diyorlar, ben hamileliğin ilk zamanlarında hurmanin erken doğum riski olduğunu bilmeden sırf kansızlığa iyi geliyor diye 1 haftada 1 paket bitirdim hiçte birşey olmadı yani , ben de Allah nasip ederse 35. Haftadan sonra günlük 5 tane yemeye baslarim :)

Canım kesinlikle doktorunu dinle derim ben. senin yapını ve bebeğini bilen ve takip eden tek kişi doktorun. normal doğum ister herkes ama bebeğin ve senin hayatın tehlikedeyse inat etme derim. Vicdan azabı çekmemek için canım doktorun ne derse onu yap. benim fikrim bu tabi ki karar senin.

Bu dogumda sanırım biraz daha azalır sancı süreniz. Sükür kavuşmuşsunuz yavrunuz:) Simdiden hayırlı dogum diliyorum size Allah saglıklı sıhhatli bebeginizi kucağınıza almayı nasip ede insallah
Çok teşekkür ederim.Umarım daha rahat olur bu sefer

Canim biliyorumda 9aylik hamileyken perde takiyodum ben hergun bir saat yuruyodum 6aylikken basladim yurumeye yinede zor oldu iste bide kilolu deyildim sadece 10kilo aldim oda dogumda gitti...

hamileyken perde mi takılır yaa,hem de 9 aylıkken

Tabiki doktoru dinlemelisin,hem kendi hayatını hem de bebeğin hayatını riske atma bence..

Öyle yapcam doktorum ne derse o bugün aradi doktor selerim cikmis o yüzdende bebek büyükmüs zaten o nederse onu yapcam

Merhaba kızlar benim doğumuma az kaldı. Normal dogum yapıp güzel hikaye paylasmak isteyen var mı?
Ben varım.2008 de normal doğum yaptım.ramazan ayıydı iftara davetliysik.orada çok az suyum geldi.sonra gece 1 gibi hafif sancılar başladı ama uyumaya devam ettim.eşime sahur haZırlamak için kalktım sancılar sıklaşmıştı.07:10da evden çıktık 08:40ta kızım kucagimdaydi.o dönem çalışıyordum ve sabah akşam çok yürüdüm ben ona bağlıyorum kolay doğum yapmamı.Allah sizi de bir avazda kurtarsin

Tesekkurler güzel anınız icin amin insallah cümlemizin. Umarım benimde öyle olur.

Evett beklenen kahraman geldisabah 5 de kanamam geldi 6 da su geldi 7 de sancılar başladı.8 de hastaneye gittim tam açılma var deyip hemen doguma aldılar.8.40 da dogurdum.yani 1 saat kadar sancı çektim.sancı gidip geliyor hep olmuyor gidince iyisin.o arada bilerek gitmedim hastaneye evde çektim ılık su tuttum yürüdüm kolaylaştırmak için.benim doğumun bir mucizeydi allah yardım etti size onerebilecegim tek şey allaha güvenin size yardım edeceğinden emin olun.bana bir rahatlik ve sükunet gelmişti hamilelikte cok korku duymadım Allah yardim eder dedim.çok şükür beni kolaylıkla kurtardı.birde hep rabbi yessir duasını okuyun.inşallah her şey gönlünüzce olsun

Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin.darısı başımıza

zayıf olan siz misiniz bebek mi ? Daha bu haftalardan ona yönlendirmesi doğru mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…