Benimde ikinci gebeligim. Şöyle anlatayım, ben cok küçük yasta anne oldum. Oglumla birlikte bende büyüdüm. Dogum hikayeme gelince, aksam saat 9 da suyum geldi tabi ben anlamadim afedersiniz ama idrar kaciriyorum sandim.
sonrasinda hiç bişi yokmuş gibi rahat rahat yattim uyudum. Ama o gece öylesine derin ve rahat bi uyku cekmisim ki anlatamam. Sabah eşimi işe gondermek icin kalktigimda yatagin sırılsıklam olduğunu gördüm. Suyumun geldigini anladim tabi bu sırada ne sancim var ne bişi. Tabi ben yine kimseye bişi söylemedim eşim kapıdan çıkarken galiba benim suyum geliyo dedim o benden fazla panik yapıp annesine haber verdi iş yerinden izin alıp apar topar hastaneye gittik. Hala sancim yok. Hemen bi suni sanci takktilar. 20 dakika sancı cektim sonra suyum patladi. Yanimda kayinvalidem vardi ona suyumun patladigini hemsireyi cagirmasini soyledim. Hemsire geldi hemen dogumganeye aldilar sanırım 10 dakka kaldim orda. Dogumum kolay oldu cok zorlanmadim. Zaten oglumu gördüğüm an cektigim bütün acilara sancilara degerdi. Şok la birlikte karma karışık duygular yaşadım. Çünkü kız bekliyoduk
biz erkek oldugunu görünce hemsirelerde pembe elbiseleri görünce baya bi şok yasadilar.
en güzel tarafi o masum melek dogdugunda parmagini emmeye başlamış cok açıkmış. Kucagima verdiklerinde hala parmaklarini emiyodu. Hemşire hemen emzirmem gerektiğini cok aç oldugunu söyledi. Hani onu ilk kucagina alip ilk emzirdigin an varya işte o duygunun asla tarifi yok. Baya uzun oldu kusura bakmayin hakkınızı helal edin. Rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah