- Konu Sahibi ades_ballibadem
kızlar benim gibi sizinde rahatlamanıza çok sevindim,
anlatan arkadaşlarımada sonsuz teşekkürlerrrrrrrrr
anlatan arkadaşlarımada sonsuz teşekkürlerrrrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özele gidiyorsan bu baskıyı hep yapıorlar ayrıca ultrason ölcümleri hep yanlış cıkıyor normal geliyorsa normali dene derim ben cünkü en sağlıklısı insan anatomisine en uygunu en doğalı bu birazcık cesaret 1 gün acı cekcez onu düşün :)
canım evet özele gidiyorum..doğum sancısına sezeryan sonrası acıya falan herşeye katlanırım..yeter ki bebekte herhangi bir sağlık sorunu olmasın..normal dogum o açıdan korkutuyor..dediğin gibi ultrason ölçümü doğru olmayabiliyor ama ya gerçekten iri olur normal dogumu kaldıramazsam.bebek oksijensiz kalır da zeka geriliği gibi sorunlar olursa diye çok korkuyorum..tüm korkum bebek adına..ilerde hep suçlu hissederim kendimi:1no2:..dr sezeryana da normal doguma da aynı parayı alıyor o yüzden sezeryana yönlendirme gibi bir davranısı var diye şüphe duymuyorum..en iyisi beklemek galiba..
canım doktor demiş sana zaten bebek büyük zorlanırsın diye. daha neyi düşünüyorsun hiç riske atma sezeryan ol bence.
senin yaşamaktan korktuğun şeyleri ben yaşadım.başka kimsenin yaşamasını istemiyorum.doğumum çok zor oldu ve doğumda bebeğim oksijensiz kaldı 5-6 saat sonrada kaybettik.yaşasaydı muhtemelen sağlık problemleri yaşayacaktı.üstelik bununlada kalmadı bende ölümden döndüm halada tam iyileşebilmiş değilim.allah kimseye göstermesin.
rabbim sanada tüm bebek bekleyen annelere de sağlıklı bebekler nasip etsin.(banada)
sezeryan doldu heryer kızlra normal dogum yapan ne kadar az kişi var artık 30 kişiden 5 i normal dogum yapıor dfiğer aylara bir bakın kimse sancı cekmek istemior artık(
allahım inşallah normal doum hakkımızda hayırlısıdır da kurtuluruz sağlıcakla :))