walla cnm bnmde 20 gun bıtıo ama hala hafıften sızı var tabı ama ılk gunkı gıbı ooo nerdee bugunume cok şukur wallaa cok rahatım cok şukur hergunde daha ıyıye gıdcek ınş.. bnm dr um ılk hafta kontrole gttıgımde 40 ı cıkınca gelıcen dedı okadar demekkı gıdılmesı gerekıyor ama bnm kanamam cokcokcok azaldı acaba normalmı_?
Kızlar benim 31. günüm dikişlerim düştü ama dikiş yerimde küçük kırmızı top gibi şişlikler var. çok fazla ağrım yok hafif sızlama ve yanma var. normal mi acaba? sizde oldu mu böyle bişey?
Bi de kırkınız çıktıktan sonra doktora kontrole gittiniz mi?
benim bugun 50. günüm canım. ama hala ilişkiye hazır hissetmiyorum kendimi .dikiş yeri gergin içerde şişlik var dışarı sarkmış görüntü çok kötü. ve acayip kokusu dvam ediyo üstelik hala kanamam var. bazen bacaklarımı açınca acıyo ve sızlıyo . anladım ki epizyo çok zormuş. benim için doğumun en zor kısmıydı epizyolu olmak.
ben kontrole kanamam neden hala devam ediyo diye gitmeyi düşünüyorum hala devam ederse tabi.
benim bugun 50. günüm canım. ama hala ilişkiye hazır hissetmiyorum kendimi .dikiş yeri gergin içerde şişlik var dışarı sarkmış görüntü çok kötü. ve acayip kokusu dvam ediyo üstelik hala kanamam var. bazen bacaklarımı açınca acıyo ve sızlıyo . anladım ki epizyo çok zormuş. benim için doğumun en zor kısmıydı epizyolu olmak.
ben kontrole kanamam neden hala devam ediyo diye gitmeyi düşünüyorum hala devam ederse tabi.
evet canım çok zormuş gerçekten. tamam doğum, sancı çekmek çok zor ama sonuçta bir günde herşey bitiyor. ya bu dikişler kaç ay sürecek bilmiyorum.
Ben de kontrole acısı geçer herşey normale dönerse gitmeyi düşünmüyordum ama haftaya kadar geçer mi bilmiyorum
kızlar benmde 40 bitince adet gibi kırmızı kanamam olmuştu bi kaç gün. ama o kesilince durdu tamamen. sonra akıntılar oldu. sanki yumurtlama dönemindeki akıntı gibi.
dikişlerden dolayı bende cesaretimi toplayamadım ilişki için.sanki ağrıyacakmış gibi hissediyorum. psikolojik sanırım çünkü normalde ağrı yok:44:
canım benim yarın kırkıncı günüm hala sızlıyo haftaya gitcem kontrole artık.
bizden başkada bu dikişlerden şikayetçi olan yok sanırım:) Bi senle ben varız:)
Kızlar benim 31. günüm dikişlerim düştü ama dikiş yerimde küçük kırmızı top gibi şişlikler var. çok fazla ağrım yok hafif sızlama ve yanma var. normal mi acaba? sizde oldu mu böyle bişey?
Bi de kırkınız çıktıktan sonra doktora kontrole gittiniz mi?
Merhaba ben de 20 gün önce normal doğum yaptım dediginiz şişlikler den bende de bir tane oldu dr.a gitmedim.nasil geçti dr.a gittiniz mi cevabınızı bekliyorum
Yok canım korkma ama hazir ol. Ben cok hazırlıksız yakalandim senin gibi düşünüyordum çünkü normal dogum ya hemen kalkarim diye ama herkesin ayni olmuyormus meğer. Dedigin gibi hemen kalkanlar da var Dikis sayisina göre mi dogumun zorluguna kolayligina gore mi degisiyor çözemedim daha bu işi. Konuyu acali cok uzun zaman oldu kizim su an 20 aylık ve hersey gecip gidiyor hic bi sıkıntı kalmıyor cok şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben de 20 gün önce normal doğum yaptım dediginiz şişlikler den bende de bir tane oldu dr.a gitmedim.nasil geçti dr.a gittiniz mi cevabınızı bekliyorum