normal doğum yapan yokmu

ben de kızımı normal doğumla dünyaya getirdim zor bir doğumdu ama kızımı kucağıma verdiklerinde bütün acım gitti dünyalar benim oldu bu arada kızım şu an 15 yaşında

senağlamasenağlama Sabah sabah ağlattınız beni. Allah bebeklerinizle mutluluğunuzu daim etsin.

arkadaşlar siz anlattıkça kafam daha da karışıyor
allah hepimize hayırlı kolay doğumlar
hayırlı evlatlar versin inşallahhh...

Kizlar Ağlayarak Okudum Yazdiklarinizisenağlamasenağlama Ne Kadar Güzel Anlatmişssiniz Kiminizinki Kolay Olmuş Kiminizinki Zor Ama Meleklerinizi Kucağiniza Alinca Herşey UnutulmuŞ .ayy öok Güzel Ya Ben De çok Ama çoooooooook Korkmama Rağmen Normal Doğum Düşünenlerdenim Allah Hepimizi Bir Avazda Kurtarsin Hayirli Kolay Doğumlar Nasip Etsin Inşallahh..

bende normal istiorum işte normal yapcam gaza geldim yaa kızlar çok saolun valla hakkınızı helal edin süper asnlatmışsınız negüzel bi duygu yaaa allahım çok az kaldı...

inşalah dogum anı geldigindede böyle olumlu düşünürsünüz kızlar dogum yapacak hanımlar :))))))))
inşalah saglıkla dogar bebişleriniz

Yüreğinizi ferah tutun kızlar, Allah yardım edecek inşallah hepimize. Çok fazla düşünüp içinizi sıkmayın, kafanızıda karıştırmayın. Nasılsa eninde sonunda kuağımıza alacağız bebeklerimizi, orada kalacak değilller, o güne kadar herkes kendine dikkat etsin. Gerisi gelir, ben hiç doğumu düşünmüyorum ki kafam karışmasın. Sadece iyi bir hastane derdindeyim o kadar.

bende normal istiyorum ama bakalım Allah'ın izniyle şu çatı durumları açılacakmı
Ama gerçekten çok heycan bi o kadar da korku var...

Kizlar ben bir halt ettim oturdum internetten normal dogum videolarini izledim dun.Ve resmen bugun odum kopuyo gozumu her kapadigimda o goruntuler geliyo gozume.Ne salagim ben ya ne gelirse basima su merakimdan geliyo.Ve suan normal dogum konusunda eskisi kadar kararli degilim.Ne yaptim ben yaaaaaaaaa

bende ne kadar korksamda normal doğum yapmayı istiyorum.sezeryan düşüncesi daha çok korkutuyo beni.kendimi belkide benimki çok kolay bi doğum olur diye avutuyorum..

valla accayip rahatladımsırnaşık şey okuyunca bende normal düşünüyorum ama herkes çok korkutuyo beni şimdi kararım kesin artık tabi herşey yolunda giderse..:teytey::dance:

bende izlemiştim cnm ama normal yaptım

bende normal doğum istiyorum merak ettiğim bir şey var dikiş atılıyormuş yırtılmadan dolayı doğumdan sonra cinsel hayatınız eskisinden farklı oluyormu? herkesin dikişe ihtiyacı oluyormu?
dikişsiz olanı ben duymadım
eğer epizyotomi yapılmazsa kontrolsüz yırtık oluyormuş bu çok tehlikeli....
inan herşey eskisi gibi

merhaba benim 5aylık bir kızım var.bende normal dogum yaptım.ama inanın o dogum sancılarından ölecem sandım.gece 12 de basladı ve ertesi gün 14.30 da dogum yaptım.ayrıca ben arabistanda yasıyorum.ailem türkiyede.burada dogum zamanı ynınıza esinizi bile almıyolar.hastaneye bile sokmadılar esimi.o yasadıklarımı anlatamam.esim beni dogumdan 5saat sonra görebildi.allah herkese yardım etsin.bütün hamileleri allah kurtarsın.ama artık ben 2.bebegi göze alamıyorum.o kadar cok korktum.

mrb hanımlar bende 3. aylık hamileyim ve normal doğum düşünüyorum allah nasip ederse ayrıca doğum videolarını izledim illk başta korktum ama sonra sanki cesaret geldi şimdi korkmuyorum normal doğuracam:dance: hepsinden önemlisi allah kolay doğumlar versin

Merhaba kızlar;
bende 3.5 aylık hamileyim.Daha cinsiyetimiz belli değil. Yazdıklarınız çok güzel inşallah Allah bizimde hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder. Bende normal doğumdan korkanlardanım. Benim annem iki çocuk doğurmuş ve genç kızlığında da toplu bi insanmış, ilk doğumu (ağbim) çok zor olmuş, vakumla almışlar. İkincide yani bende de heralde açıldığı için hiç anlamamış. Şimdi bende bu açılma ,genişleme için duyduklarımdan biraz tedirginim normal doğumda... Bi arkadaşım sezaryen yapmıştı ve geçende bi rahatsızlığından doktora gittiğinde doktor, sezaryenmi yaptınız hiç bozulma yok falan demiş. Ne bileyim çok mu genişleme oluyo, normalde bende basenli,kalıplıyım,üst tarafım daha ince.Fazla kilolu değilim.Başında 62 kilo ile başladım.Eşim bi kere bana sen normal doğum yaparsın demişti. Bana bu konuda bilgi verirmisiniz...Gerçekten çok merak ediyorum. Ve bu yüzden de sezaryan yapayım diyorum

bende normal dogum ıstıyorum allah nasıp ederse ama sancısınden cok korkuyorumm umarım bı nefeste dogururumm

Ben de normal doğum yaptım, sancılarım sıklaştığında kendi kendime ne de olsa bu sancılar hep olmayacak sabır diyerek normal doğuma kendimi hazırladım, gece iki gibi sancılarım tutunca doktora gittim, doktorum bebek daha çok yukarıda rahimde de hiç açıklık yok bir haftaya kadar doğamayabilirsin dedi, ben de nasıl olur yaa bu sancıların daha fazlası da mı var dedim, doktorum çok sancı çekseydin şimdi böyle rahat oturamazdın demişti, moral bozukluğuyla eve döndüm, sancılarım aynı şiddette çok sık devam etti, sabah yediye kadar evin içinde yürüdüm,tekrar hastaneye gidince NST ye bağladılar ama yine sancı görünmüyordu, alttan tekrar bakalım dediler, sonra bir bağrışma bebek doğmak üzere çabuk doktoru bulun diye telaşlar, 15 dakika içinde ikinci ıkınmanın ardından kızım dünyaya geldi, normal doğumu düşünen arkadaşlara tavsiyem kendinize güvenin ve sancıların nasıl olsa biteceğini düşünün, şimdi ikinci bebişi düşünüyorum, anne adaylarına kolay doğumlar...

arkadaşlar ben 08.12.2007 de saat 8.20 de normal yolla doğum yaptım.konuyu ben açmıştım destek olan herkese teşekkür ediyorum.sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…