- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
arkadaşlar ben 08.12.2007 de saat 8.20 de normal yolla doğum yaptım.konuyu ben açmıştım destek olan herkese teşekkür ediyorum.sevgilerle
Böyle bir başlığın açılması çok iyi olmuş.yorumları okudukça insan rahatlıyor ve korkularını atıyor.
Ben sezeryan düşünen biriydim .Öyle bir gaza geldim kii artık bende normal doğum istiyorum .
Kizlar ben bir halt ettim oturdum internetten normal dogum videolarini izledim dun.Ve resmen bugun odum kopuyo gozumu her kapadigimda o goruntuler geliyo gozume.Ne salagim ben ya ne gelirse basima su merakimdan geliyo.Ve suan normal dogum konusunda eskisi kadar kararli degilim.Ne yaptim ben yaaaaaaaaa
ya arkadaşlar hep sezeryanla doğum yapanlar doğum hikayelerini yazıyorlar.normal doğum yapanlar neredeler.lütfen bizi rahatlatacak bişeyler yazın
Canim Ben Normal Dogum Yaptim Ama Cokda Rahatlaticak Bir Hikayem Yok.
Dogumum Suyumun Gece 3:45 De Patlamasiyla Basladi Hastaneye Gittikten Sonra Sancim Olmadigi Icin Eve Yolladilar Sabah 8 De Sancilarim Basladi. Gun Boyunca Sanci Icinde Kivrandim.gece 2:30da Sancilarim Her 5 Dk Da Gelmeye Baslayinca Hastaneye Gittik.daha Sonra Epidural Yapildi Onun Yardimiyla Bir Saat Dinlendim Ve 28 Saat Suren Dogumum Saat 9:50 De Sona Erdi Ve Benim Kucuk Presesim Dunyaya Geldi. Iste Bu Da Benim Dogum Hikayem :)))))))))))))
bende hikayemi anlatayım bende 1,5 sene önce normal doğum yapmıştım cumartesi günü annemler doğumum normal olsun diye beni çok yürüttüler sonra merdiven in çık dediler sonra çok sıcak bir duş al dediler biraz geçti gece onikiye doğru nişan geldi azıcık . hemen hastaneye gittik açılma yok dediler suyun gelince gel dediler eve gönderdiler evde sabaha kadar kıvrandım hep alafranganın üzerinde oturdum sanki insanın tuvaleti varmış gibi oluyor sabah tam eşimi kapıdan uğurluyordum ki suyum çok aşırı geldi eşime gitme işe dedim suyum geliyo dedim aceleyle hastaneye gittik ama su geldiğinde sancılarım azalmaya başladı sevinçlişekilde hastaneye gittik hemen doktoru aradılar spordaymış pazar olduğu için hemşireler bana ıkın diyeceğine sakın ıkınma bebeğin saşları gözüküyo uzun zamandır normal doğum yaptırmamıştık doktor gelene kadar bekle dediler zor dayanıyordum doktor geldi hemen doğum başladı ıkın demesiyle bebeğim dünyaya geldi başta hiç ağlamdı hep tv de ağlayan bebekler gördüğüm için hemen sordum neden ağlamıyor dedim biraz geçti bebeğim 2 3 kez ağladı o an bütün ağrım gitmişti ne kadar kolaymış normal doğum demiştim doktor bana daha çok ağlar merak etme dedi bana bebeğimi getirip gösterdiler biraz morarmıştı bana söylemeden hemen yoğun bakıma almışlar ben normal doğum yapmama rağmen bebeğimi 4 saat yanıma getirmediler yorgun falan getireceğiz diye beni hep oyaladılar ve bebeğimi yoğun bakımda gördüm 3 gün sonra kaybettim solunum yetmezliği varmış elimiz boş dönmüştük eve oysa evde herşey onu bekliyordu çok acı günler yaşadım normal doğum ne kadar sağlıklı olsada sezeryan taraftarıyım başıma gelenlerden sonrabelkide bebeğim haznede doktoru beklerken oksijensiz kaldı diye düşünüyorum ama doktorlar ondan olmadığını kalıtsal olduğunu söylediler hiç tedaviside yokmuş şu an bebek düşünüyoruz inşallah bir daha böyle şeyler yaşamam lütfen benim için dua edin rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın
Bende ağustosta doğum yapacağım nasipse.. Bazen düşününce çok heyecanlanıyor ve korkuyorum.. Ama umarım herşey yolunda olur, bende normal doğum yapar, acı ile karışık olan o güzel anı yaşarım..
canım rabbim kolay doğumlar nasibetsin inşallah.
Canim Ben Normal Dogum Yaptim Ama Cokda Rahatlaticak Bir Hikayem Yok.
Dogumum Suyumun Gece 3:45 De Patlamasiyla Basladi Hastaneye Gittikten Sonra Sancim Olmadigi Icin Eve Yolladilar Sabah 8 De Sancilarim Basladi. Gun Boyunca Sanci Icinde Kivrandim.gece 2:30da Sancilarim Her 5 Dk Da Gelmeye Baslayinca Hastaneye Gittik.daha Sonra Epidural Yapildi Onun Yardimiyla Bir Saat Dinlendim Ve 28 Saat Suren Dogumum Saat 9:50 De Sona Erdi Ve Benim Kucuk Presesim Dunyaya Geldi. Iste Bu Da Benim Dogum Hikayem :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?