oy oy loracım lekenlenme başladı mı cok yakın demek senin doğum.
sancılar başlayınca saat tutmaya başla hemen.
hemen hastaneye gitmenin de bi mantığı yok zaten,gidip orda bekliceksin..
hadi hayırlısı bakalım...
cnm benimde sabah 5buçuk gibi lekelenmelerim başlamıştı aynı gün saat 2 de doğurmuştum.hayırlı kolay dolay doğumlar dilerim sana...
loracım leke görmeye başladığın saatten 24 saat sonra genelde doğum oluyo ablamın öle olmuştu mesela bugün saat 9 da lekelenmen olduysa ertesi sabah 9 da doğurmuştu yada kocakarı lafları ne bilim hadi hayırlı doğumlar diyim sana Allah bi avazda kurtarırsın inşallah
ay hadi isallah dun benim 6 gibi basladi bakarsin aksama giderim ballimcim peki ablanin lekelenmeden sonra sancisi oldumu duzenli olarak
evet canım hatta lekelenmesi olunca hastaneye gitmişti herşey normal demişti dr ama sabah sancıyla kalkmıştı sıcak bi banyo yapıp dr gitmişti leke gördüğü saatte doğumu olmuştu kayınvademlerde demişti yarın sabah leke gördüğü saatte doğurur diye bak şimdi senin adına heyecan yapmaya başladım hadi inşallah akşam yağızın kucağında olur canım:1hug::asigim:
slm lora canim ya artik zamanin geldi belki de dogum yaparsin iki uc gun icinde.kendine cok dikkat et,agrilarini ve kasilmalarini tekip et.dogum sancilari genelde sirtta ve belde baslarmis.dr oyle dedi bana
ara ara kasik batmalari bende de oluyor bugun dr a sordum agrin cogalinca hastaneye git bekleme dedi...ama kahverengi akinti ile ilgili birsey soylemedi.
hayirlisi olsun canim insallah saglikla bir nefeste kavusursun oglusuna...
bu arada benim karnimda sertlesmeler oluyor sende de var mi??
mrh canım bende normal doğum yaptım benim 3 gün boyunca hafif hafif lekelenmem olmuştu .pazar başlamıştı ve salı öğlen gibi doğum yapmıştım.lekelenmen varsa büyük bir ihtimal doğumun yaklaşmıştır.sancıların başlayıncada kaç dk geldiğini hesap et,bu arada benden sana tavsiye canım doğum esnasında elinden geldiği kadar ıkın ve kendini sıkma sakin ol tamammı canım.sana hayırlı doğumlar diliyorum.
cnm seninkide muayeneden sonrami basladi peki
hayirlisi olsun canim ya senin vaktin geldi,simdi nasil da heycanlisindir canim arkadasim dualarim seninle.insallah saglikla kavusursun bebegine...
bugun bizim dr da bakti bebegin asagiya indigini soyledi bakarsin ben de aralik annesi olurum belki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?