- Konu Sahibi Ellibirincikisi
arkadaşlar sorularım şöyle şuan 33 haftalık gebeyim bebek normal doğum pozisyonunu almış dr um 38 haftalık olduğumda çatı muayenesi yapacağını söyledi şuan normal doğup olup olmayacağını bilmiyorum tabiki ama normal olsun istiyorum bebeğimin kilosu 2.120 gr sanırım 4e yaklaşık olacak şimdi ara ara kasılmalarım başladı karnım sertleşiyor bunlar doğum esnasındada olacak ama sancılı şekilde değilmi??? birde 1 haftadır ara ara vajinama sancı giriyor doktoruma söyledim baskı hissediyorsun diyor ama bildiğiniz sancı doğum yapmış yada doğumu yaklaşmış olanlar sizde de oluyormu böyle kısa keskin vajina içinde sancı???
normal doğumda da bu vajina içinde sancı oluyormu yani baya keskin çünkü bunun daha şiddetlisini düşünemiyorum diyelimki normal doğuma karar verildi epidural normal doğum yapanlar tavsiye edermisiniz???
epidural normal doğumda ıkınma hissi ortadan kaybolmuyor değilmi güçlü ıkınma hissi olmalıki bebek çıkabilsin ıkınma oluyor fakat sancımı olmuyor.
normal doğumda da bu vajina içinde sancı oluyormu yani baya keskin çünkü bunun daha şiddetlisini düşünemiyorum diyelimki normal doğuma karar verildi epidural normal doğum yapanlar tavsiye edermisiniz???
epidural normal doğumda ıkınma hissi ortadan kaybolmuyor değilmi güçlü ıkınma hissi olmalıki bebek çıkabilsin ıkınma oluyor fakat sancımı olmuyor.