merhabalar.. öncelikle bebeğini güle güle büyüt canım.. yaklaşık 10 ay once doğum yapan bir arkadasımın basından gecen olayı anlatayım sana.. öncelikle onun doktoru zaten bi garipti.. 9 ay boyunca kıza sezeryan modu verdi.. yok normal doğumda 40 dikiş atılcak bilmem nerene kadar yırtılcak.. sen daha gencsin işte oran bozulmasın sarkmasın falan filan.. bunları duyunca ben bile yuhh dedimm yanii.. neyse kız artık girdi doktoruna güvenerek sezryan ameliyatına... epidural oldu.. tabii uyanık herşeyi duyuyo.. doktor ve yanındakiler konusmaya baslamıs.. işte bebeğin baş çevresi aslında küçük, normal doğum yapabilirdi falan diye.. tabii olmuş bitmiş o saatten sonra cok gec.. ben bunları tamamen doktorların bencilliği olarak nitelendiriyorum..bazı doktorlar normal doğum uzun bi süreç aldığı için zaman kaybı olarak görüyolar ve cok kızıyorum.. ama tabii senin olayın farklı arkadasım.. sonucta sen baya bi sancı cekmişsin..
selam arkadaşlar
canım öncelikle bebeğini hatılısı ile büyüt inşallah hayat bundan sonra başlıyor bunada inan... doktor meselesine gelince maalesef bitrçokdoktor hastayı psikolojik olarak sezeryana yöneltiyor çok şükür ebnim doktorum bu konuda çok iyidi sonuna kadar normak dedeik be sonundada normal doğum yaptım gece 3 de başladı sancılarım sabah 9 a kadar 5 cm oldu sonra epidural yaptırdım ve saat tam 12de oğlum dünyaya geldi. bilgi isteyenler için hisar hastnesind edoğum yaptım doktorumda filiz topuzdu
peki çok acıyor mu normal doğum?
merhaba ben hale şuan 37. haftamın içindeyim.doktorum bebegın basının buyuk oldugunu benımde ılk dogumum olacagı ıcın cok zor doğum yapabılecegımı soyledı.ben zaten normal dogumdan korkuyordum sezeryan olacaktım.ama sızın yazıdklarınız okudum acaba bneım bebegımde normal mı benı sezeryanamı yonlendırmeye calsıyor doktorum nolur bana bıraz moral verın cok psikolojım bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?