Normal doğumda boy

adyesmerim

Ömrümmmm :)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
212
51
35
Arkadaşlar bugün cati muayenedi oldum dr çatının normal oldu nu dar olmadığını yanlız boyum kısa diye zorlanabilecegimi söyledi.boyum 153.

Boy ne alakaymış anlamadım bende 155 im 2 normal doğum yaptım 3.ye hamileyim.hiç bir drumda boyumla ilgili bişey demedi

Arkadaşlar bugün cati muayenedi oldum dr çatının normal oldu nu dar olmadığını yanlız boyum kısa diye zorlanabilecegimi söyledi.boyum 153.
boyun kısa olduğu için demiştir sebebini bilmiyorum ama okulda derslerden hatırlıyorum 1.55 in altında boyu olanlar normal doğum yapamazlar dedğini hocanın. fen bilgisi dersinde. bu arada acıdı mı kanaman filan oldu mu muayene de 2 parmağını mı yoksa elini mi sokuyo

boyun kısa olduğu için demiştir sebebini bilmiyorum ama okulda derslerden hatırlıyorum 1.55 in altında boyu olanlar normal doğum yapamazlar dedğini hocanın. fen bilgisi dersinde. bu arada acıdı mı kanaman filan oldu mu muayene de 2 parmağını mı yoksa elini mi sokuyo
Ben ilk defa alttan muayene oldum yüzden kastım biraz. Iki parmağını soktu sadece sokarken biraz acıdı zaten saniye sürdü bakması canım.

Kanama olmadi canim

çatı muayenesinden korkma saniyeler sürüyor. sadece parmağı ile bebeğin geleceği yeri ölçüyor. bir nevi elini cetvel gibi kullanıyor. sokması ve çıkarması bir oluyor. endişe etme

X