En merak ettiğim konu bi kaç yer okuduktan sonra ıkınmaya odaklanın vs bağırmayın nefesinizi boşa harcamayın gibi gibi yazılar gördüm inşallah o an bütün bunlar aklımda olur gerçi ben su aralar yıne başlayan mide bulantılarımdan doğum korkusunu düşünemez oldum nasıl geçecek 6 ay

Çok zor bazen diyorum çabuk geçse bulantı bıtse bademde diyorum o ana gelınce ne yapacaksın acaba

ben normal epudural istiyorum ama o doğuma bağlıymış bebek pozisyonu doğum süreci vs (hızlı geliyorsa bebek epudurql yapmaya vakıt yokmuş vs vs)
Ama hayat kurtaracak bı bılgı normal doğum eğer epudural yoksa mutlaka öncesinde doktor ile konuşmalı kesi atılacak ise dikiş için sonrasında iğneli uyuşturarak yapılabılıyormus (onu da bı arkadaşımdan öğrendim zamanında bilmiyormuş bu detayı ücret konuşana kadar o anda kan kaybediyormuş tam onay vermişler ücret ile uyuşturcaklar anestezi uzmanı geç gelecekmıs ve kan kaybından dolayı canlı canlı dıkmısler çok bağırdım demişti )
Sezeryan hiç istemıyorum o da dikişten dolayı aslında ameliyat sızısı benı korkutuyor

Gercı normal doğumda da sızı olacak of napacagım sezeryanmı olsak diyorum şimdide

O zaman gelene kadar sanırım cokkk git gel yaşayacağım