Normal gebelik belirtileri ve dış gebelik belirtileri

Kızlar selam benim de daha öncesinden, dış gebelik, 14 haftalık düşük ve kimyasal gebelik öyküm var. Şimdi 4 hafta 4 günlük hamileyim . Son reglim 15 Ekim. Beta 85-132 2 gün arayla. Labaratuvar değiştirdim sonraki iki gün de 120 çıktı, yani düşmüş gözüküyor ama farklı labaratuvar. Bugün yeniden kan verdim yatın sonuç çıkacak. Çok huzursuzum geçmiş deneyimlerden. Ayrıca bende de sadece sol kaşık ağrısı var. Eski dış gebelikte soldaydı kanamam vardı. Şuan kanamam yok ama kaygıdan kendimi yedim. Yazıyı okudum biraz rahatladım. Umarım güzel ilerler hepimiz için

Merhaba, sonucunuz çıktı mı? Ben de geçen aylarda dış gebelik atlattım, farklı lab’lerde çok farklı sonuç çıkabiliyor, aynı gün 2 saat ara ile bir hastanede 380 öbüründe 330 çıktı mesela sonucum. Başka bir gün de devlette 300 özelde 220 çıkmıştı. Böyle ince takip gerektiren durumlarda bunlar çok ciddi farklar o yüzden hep aynı yerde yaptırmak öneriliyor. Umarım güzel haber alırsınız, sevgiler.

1 saat içinde çıkacak, teşekkür ederim yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…