Normal gebelik mi ?

mtl naz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
41
7
6
35
Hocam ben size yazmistim test yaptirin demistiniz bugun kan sonucum 66 cikti ama doktor dis gebelik olabilir nasil korunmassin sana kim korunma dedi cok riskli bir gebelik dedi ama ben sag tupumu kaybettim tek tüpüm var 1 ay oldu hic korunmadim degerim 66 cikti hocam tekrar dis gebelik olabilir mi normal olna ihtimali yok mu doktor bic umutlu konuşmadi ne yapmam lazim ??

Hocam ben size yazmistim test yaptirin demistiniz bugun kan sonucum 66 cikti ama doktor dis gebelik olabilir nasil korunmassin sana kim korunma dedi cok riskli bir gebelik dedi ama ben sag tupumu kaybettim tek tüpüm var 1 ay oldu hic korunmadim degerim 66 cikti hocam tekrar dis gebelik olabilir mi normal olna ihtimali yok mu doktor bic umutlu konuşmadi ne yapmam lazim ??
merhabalar : dış gebelık gecırdıkten sonra yeniden dış gebelık gecırme riski artmakta.Kandakı gebelık testınızın takip edılmesı yararlı olucaktır.Bu durum netlestıkten sonra üreme ıle ilgili deneyımlı bır hekim ıle temasa gecmenızı ve ılerlıyecegınız yolun çizılmesı gerektığını vurgulamak isterım.Gecmıs olsun dıleklerımle.

Back