Normal mi acaba?

Göreceli bur durumdur size göre normal mi bunu kendinize sorun bazı kadin adam aldatsada umursamaz bazısı gözü başkasına değse ayrılır.

biraz açman lazım yani arkadaşını , tanıdığını eklerken tabiki de kimse kimseye sormayacak , 3 yaşında çocuğum değil sonuçta.Eğer random kız ekliyorsa da aranıyodur kapıyı gösteririm.

Neden size sorsun ki? Ben kocama sormuyorum şu kişiyi ekledim veya şu kişi beni ekledi diye onun sormasını beklemek gibi bir şey de aklımın ucundan geçmedi. Biraz daha açıklayıcı olursanız ona göre yorum yaparız eklediği bir kişiden rahatsız mı oldunuz?

Benle görüşürken dedigine göre eklenenler kız. Eğer öyle ise gayet normal. Siz çoktan yol vermek yerine buraya masumane şekilde normal mi diye soruyorsniz normal bacım normal :işsiz:

Benle görüşürken dedigine göre eklenenler kız. Eğer öyle ise gayet normal. Siz çoktan yol vermek yerine buraya masumane şekilde normal mi diye soruyorsniz normal bacım normal :işsiz:
Ne dediğimi anlamış olmalısınız.İş yeri okul sosyal medya vs her yerden ekliyor :KK43:Arkadaşları, tanıdıkları elbette sorun değil onları kastetmemiştim.

Ne dediğimi anlamış olmalısınız.İş yeri okul sosyal medya vs her yerden ekliyor :KK43:Arkadaşları, tanıdıkları elbette sorun değil onları kastetmemiştim.
Normal değil senin de bu kadar umursaman normal değil. Ya g... b... ayrı oynayan erkeklerden heppp uzak duracaksin. Yol ver şuna gitsin ne demek önüne geleni eklemek. Ben kabul etmem de seni bilemem

Back
X