Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm. Siz hastaneye falan gitinizmiMerhaba bir kaç gün önce ayni durumu bende yaşadım afedersiniz süt kesiği ve kokulu bi akıntiydi kaşintida vardi buyuk bi ihtimal enfeksiyon olmussunuzdur
Doktora hamile kalamdığım için kontrole gittigimde soyledim başka tetkikler yapti kaşinti olduğunu soyledim krem yazicakti unuttu eczaneden krem alip kullandim geçti ama afedersiniz akıntı yine ayni ama kokusuz adet donemindeyim galiba ondan sizin geçtimi?Hmm. Siz hastaneye falan gitinizmi
Benim hağla aynıDoktora hamile kalamdığım için kontrole gittigimde soyledim başka tetkikler yapti kaşinti olduğunu soyledim krem yazicakti unuttu eczaneden krem alip kullandim geçti ama afedersiniz akıntı yine ayni ama kokusuz adet donemindeyim galiba ondan sizin geçtimi?
Krem ve fitil çok iyi geliyor bi eczaneye sorun belki reçetesiz verirler geçmiş olsunBenim hağla aynı
Malum hastalık var pek gitmek istemiyorum hastaneye
Reçetesiz ilaçları varmı acaba mantar tedavisinin
Fitil kullanmak konusunda çok korkuyorm hani kızlık tan dolayıKrem ve fitil çok iyi geliyor bi eczaneye sorun belki reçetesiz verirler geçmiş olsun
Krem kullanin travazol kremi öneririmFitil kullanmak konusunda çok korkuyorm hani kızlık tan dolayı![]()
Çok tesekkur ederim Allah razı olsunKrem kullanin travazol kremi öneririm![]()