• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi böyle hissetmem ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
insanları dış görünüşleri güzel çirkin diye ayırt edemiyorum normal geliyorlar biri çok güzel bir kız gösterse güzel diyemiyorum çirkinde diyemiyorum hiçbirşey hissetmiyorum bana normal geliyorlar erkeklerdede öyle yakışıklı veya çirkin diyemiyorum normal geliyorlar hiçbirşey hissetmiyorum görünüşlere karşı sosyal medyada gördüklerimde öyle sadece insanlarda kılık kıyafetten yola çıkıp güzel veya çirkin diyebiliyorum kıyafeti hoş gelirse beğenirim ama diğer türlü tuhaf geliyor bana insanların bu kalıplara sokulması zamanla biraz törpüledim bu konuda kendimi eskiden hiçbirşekilde ayırt edemiyordum şimdi ise bi kaç kişi gözüme yakışıklı veya güzel gelebiliyor sizce bu durum normal mi ?

Peki, hoslandiginiz erkeklerin genel ozelligi ne? Guzel giyinmesi mi?
Evet misal uzun palto giyen erkekleri beğeniyorum diziden aşinayım sherlocktan çok hoşuma gitmişti dizideki karakteri o karaktere bel bağlayarak o özellikleri aramaya başladım erkeklerde saçları dalgalı beyaz tenli olması uzun olması siyah giyinmesi gibi gibi sadece bunlar hoşuma gidiyor ama yüz olarak bakmıyorum normal geliyor

Fahriye evcenin kocasi burak ozcivit mesela..Yani herkez bayiliyormus ya inanin sokskta gorsem bskmam ve kro derim icimden..Belki de zevkler renkler meselesi..
ben kıvanç tatlıtuğdu kenan imirzaloğluydu iste buraktı yabancı türk farketmiyor sadece ilkkez tvde gördüğüm biri hoşuma gitti hem yüz hem fizik olarak oda masterchefteki walison isimli biriydi onun dışında hiç bi sanatçıyı beğenmedim yolda görsem umursamam

Evet misal uzun palto giyen erkekleri beğeniyorum diziden aşinayım sherlocktan çok hoşuma gitmişti dizideki karakteri o karaktere bel bağlayarak o özellikleri aramaya başladım erkeklerde saçları dalgalı beyaz tenli olması uzun olması siyah giyinmesi gibi gibi sadece bunlar hoşuma gidiyor ama yüz olarak bakmıyorum normal geliyor
Bu daha da tuhaf.
Benedict ayrı bir kategori zaten ama izlediğiniz bir karakteri beğenip, kendi hayatınıza bu şekilde rota ya da kıstas çizmeniz gerçekten tuhaf.

images

Ciddi soruyorum.

kötü birşey mi peki bu durum ? yani düzeltebileceğim bişey gibide durmuyor
Ben tam olarak anlayamadım aslında.
İnsanın hayatında görsel olarak bir zevki olur.
Mobilyadan giyime, dış görünüşten içtiği bardağa kadar.
Elbet bunlar gerçek olacak, beğendiğiniz tipte erkeklerle ilişki kuracaksınız ya da o hayalinizdeki evde yaşayacaksınız diye kaide yok.
Ama zevk vardır, olmalıdır.
Bunun aksini düşünemiyorum.
Zevki de geçtim ‘asla’ dedikleri de vardır.
O sebeple tam anlayamadım.

Ben tam olarak anlayamadım aslında.
İnsanın hayatında görsel olarak bir zevki olur.
Mobilyadan giyime, dış görünüşten içtiği bardağa kadar.
Elbet bunlar gerçek olacak, beğendiğiniz tipte erkeklerle ilişki kuracaksınız ya da o hayalinizdeki evde yaşayacaksınız diye kaide yok.
Ama zevk vardır, olmalıdır.
Bunun aksini düşünemiyorum.
Zevki de geçtim ‘asla’ dedikleri de vardır.
O sebeple tam anlayamadım.
anladım :)

Back
X