• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi böyle hissetmem ?

Dikkat etmiyorsundur dikkat etsen algilarinda acık olur,insanlari birbirinden ayiran bir cok sey var demekki sendeki gorsel farklilik degil.Sen tanidikca begenen birisin bu daha iyi aslinda basta garipsemistim ama bende ilk bakarim sonra gorurum.Bakmakla gormek arasindaki farki bilmek gerek 😆

insanları dış görünüşleri güzel çirkin diye ayırt edemiyorum normal geliyorlar biri çok güzel bir kız gösterse güzel diyemiyorum çirkinde diyemiyorum hiçbirşey hissetmiyorum bana normal geliyorlar erkeklerdede öyle yakışıklı veya çirkin diyemiyorum normal geliyorlar hiçbirşey hissetmiyorum görünüşlere karşı sosyal medyada gördüklerimde öyle sadece insanlarda kılık kıyafetten yola çıkıp güzel veya çirkin diyebiliyorum kıyafeti hoş gelirse beğenirim ama diğer türlü tuhaf geliyor bana insanların bu kalıplara sokulması zamanla biraz törpüledim bu konuda kendimi eskiden hiçbirşekilde ayırt edemiyordum şimdi ise bi kaç kişi gözüme yakışıklı veya güzel gelebiliyor sizce bu durum normal mi ?
Yani göz zevkin yok.İlginç

bu cirkin diyerek kategorize ettigimiz insan sonradan gözümüze güzel geliyorsa ozaman senin bir sorunun yok bizim var demek :)

Bence tuhaf. Peki estetik zevkin nasıl ? Ev dizaynı olur ya da moda veya bir şehirin güzelliği bunlar dikkatini ne derece çeker? Kendini nasıl buluyorsun, başkalarında dikkatini çektiğini söylediğin giyime mi önem veriyorsun, giyimine göre zaman zaman güzel veya çirkin mi buluyorsun? Merak ettim haha

Fahriye evcenin kocasi burak ozcivit mesela..Yani herkez bayiliyormus ya inanin sokskta gorsem bskmam ve kro derim icimden..Belki de zevkler renkler meselesi..
Adami yan karakter gibi tanımladin zaten. Fahriye evcenin kocası diye nitelendirdin koskoca burakimi😒😒

insanları dış görünüşleri güzel çirkin diye ayırt edemiyorum normal geliyorlar biri çok güzel bir kız gösterse güzel diyemiyorum çirkinde diyemiyorum hiçbirşey hissetmiyorum bana normal geliyorlar erkeklerdede öyle yakışıklı veya çirkin diyemiyorum normal geliyorlar hiçbirşey hissetmiyorum görünüşlere karşı sosyal medyada gördüklerimde öyle sadece insanlarda kılık kıyafetten yola çıkıp güzel veya çirkin diyebiliyorum kıyafeti hoş gelirse beğenirim ama diğer türlü tuhaf geliyor bana insanların bu kalıplara sokulması zamanla biraz törpüledim bu konuda kendimi eskiden hiçbirşekilde ayırt edemiyordum şimdi ise bi kaç kişi gözüme yakışıklı veya güzel gelebiliyor sizce bu durum normal mi ?
Normal günümüzde maalesef estetik kaygılar tek tip moda anlayışları trendler , sırf moda diye vücut yapısının değiştirilmesi ve vücuda uygun olmayan ama moda olan kıyafetlerin giyilmesi herkesin sürekli makyaj yapması doğallıktan uzak olması bu algıyı yaratıyor herkes birbirine benziyor ve herkes aşırı yapay

Herkes çok güzel, çok sexy, çok bakımlı olmalı yada olacak diye birşey yok bencede.
Aslolan insanın kalbi, ruhu güzel olsun. Bazen biri sana öyle bakar ki herşeyi unutursun.

Bence tuhaf. Peki estetik zevkin nasıl ? Ev dizaynı olur ya da moda veya bir şehirin güzelliği bunlar dikkatini ne derece çeker? Kendini nasıl buluyorsun, başkalarında dikkatini çektiğini söylediğin giyime mi önem veriyorsun, giyimine göre zaman zaman güzel veya çirkin mi buluyorsun? Merak ettim haha
Yani modern şeyleri severim evde ama daha çok doğa temalı şeyler hoşuma gider çiçek detayları zarif bebek mavisi toz pembe gibi detaylar bazende siyah renk temalı şeyleri severim karanlık gibi gibi erkeklerde çok dikkat etmiyorum dediğim gibi insanların yakışıklı dedikleri insanları elimin tersiyle itmisimdir sevgililerimde konuşurken bana yakın gelenle cikmisimdir onlarda kumraldi çoğunlukla uzun boylu beyaz tenli siyah giyinen dalgalı saçlı insanlardı ama ayrıldıktan sonra yüzüme güzel gelmediler aksine hiçbir şey hissetmedim tekrar bilmiyorum böyle hissetmek eksiklikmidir yakın kız arkadaşlarım guzellerdir ama ben hissedemiyorum yok yani barbara palvini çok güzel bulurlar ben bulmuyorum bişey hissetmiyorum yani :D içimde bu yok

Normal günümüzde maalesef estetik kaygılar tek tip moda anlayışları trendler , sırf moda diye vücut yapısının değiştirilmesi ve vücuda uygun olmayan ama moda olan kıyafetlerin giyilmesi herkesin sürekli makyaj yapması doğallıktan uzak olması bu algıyı yaratıyor herkes birbirine benziyor ve herkes aşırı yapay
Bilmiyorum kızların yüzüne bakınca bişey hissetmiyorum ama minyon kumral kızlar hoşuma gidiyor oda su yüzden lisede sevdiğim bı kız arkadaşım vardı ona benzettigim icin tatlı buluyorum

Burak ozcivit;bizim koyde, muhtarin, traktor kullanan oglu formatinda benim gozumde 🤣🤣 kıvanç tatlitug ise olsa olsa liseye giden komsunun ergen oglu..Hayir benden de buyukler ama onlari begenemiyorum ama cevremdeki kadinlarin ağzızlarinin sulari akiyor..

Seni bilimadamlari incelesin suan evliysen lutfen birden fazla cocuk yap kuzum insanligin ihtiyaci var ...en sevdigim insan tipisin

Fahriye evcenin kocasi burak ozcivit mesela..Yani herkez bayiliyormus ya inanin sokskta gorsem bskmam ve kro derim icimden..Belki de zevkler renkler meselesi..
Aynen ben de valla.
Ayrıca o kız hep dönenn göze çarpan oyuncularıyla sevgili olup onlarla film cekti. Ben onun mesela bir kriteri olduğunu düşünğrüm hep mesela hep “en” olanları seçiyor hayatında

Burak ozcivit;bizim koyde, muhtarin, traktor kullanan oglu formatinda benim gozumde 🤣🤣 kıvanç tatlitug ise olsa olsa liseye giden komsunun ergen oglu..Hayir benden de buyukler ama onlari begenemiyorum ama cevremdeki kadinlarin ağzızlarinin sulari akiyor..
Ben böyle düşünğyorum diye geçenlerde çapsızın biri cinsel tercihimin farklı olup olmadığını sordu sevgilin oldugu halde 😀
Kadınlar neye göre kimi beğeniyor hala net bir şey söyleyemem ben mesela

Bende de tam aksi insanlarin tipine istemesem de dikkat ediyorum başta. Sadece guzellik cirkin değil, tiplere gore farkli farkli dusuncelerim de oluşuyor. Mesela bir iş yaparken tipini begenmedigim birine daha az guvebiliyorum, o kişiyi tanimiyorsam gibi...
🙄🙄🙄

bunu söylediklerim genelde tuhaf karşıladı bu durumu
Her nekadar zevkler, renkler tartışılmaz densede topluma genel olarak empoze edilmiş bir güzellik çirkinlik kavramı var. Çoğu ekran yüzlerindeki karakterleri baz alıyor. Bende aynı şekilde hiçirzaman bir erkeğe bakıp da waaaaww ne harika bir tip dedigimi hatırlamam. Bir de neden biliyormusun günümüzde kadını da erkeği de tek tip oldu. Herkes birbirine benziyor makyaj, estetik, giyim kuşam. Seni görüntüden ziyade ayricalikli bir özellik olması lazım ki cezbetsin.
Bence hiç takılma bu fark güzel bir özellik.

Back
X