• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi böyle hissetmem ?

Bende insanları görünce değilde tanıyınca güzel veya çirkin geliyor..Bazı waw denebilecek kişileri tanıyınca karakteri hoşuma gitmezse hiç güzel gelmiyor..Bazı karakterlerde öyle düzgün oluyor ki bana dünyanın en güzeli oymuş gibi geliyor..Sizinde öyle olabilir. Tanımadan nötr olabilir tanıdıktan veya belli hareket ve duruşunu beğenince görünüşüde çekici gelebilir...Mesela ben tanımasam da kıvanç tatlıtuğ, burak özçivit değil de duruşu konuşması vs. sebeplerden Timuçin eseni çok beğeniyorum..Normal hayatta da öyle iyi dürüst sevecen insanlar ışık saçıyor sanki

Ben birinin yakışıklı veya güzel olduğunu bir kare fotoğrafa göre karar veremeyenlerdenim. Benim için gerçek mimikler, hal haraket çok önemli. Kalıplaşmış yakışıklılar Kenan Imirzalıoğlu, Burak Özçivit gibi bana çok bir şey ifade etmiyor. Bende de sorun var sanırım.

Bende insanlari guzel ya da cirkin olarak gormem , kiyafet , durus vs dikkatimi ceker ama içinde kim var bakmam , mesela yanimda biri der ne guzel kadin diye sadece bakarim ama guzelligini gormem fark etmem
Anormal bir durum oldugunu sanmıyorum bunun

insanları dış görünüşleri güzel çirkin diye ayırt edemiyorum normal geliyorlar biri çok güzel bir kız gösterse güzel diyemiyorum çirkinde diyemiyorum hiçbirşey hissetmiyorum bana normal geliyorlar erkeklerdede öyle yakışıklı veya çirkin diyemiyorum normal geliyorlar hiçbirşey hissetmiyorum görünüşlere karşı sosyal medyada gördüklerimde öyle sadece insanlarda kılık kıyafetten yola çıkıp güzel veya çirkin diyebiliyorum kıyafeti hoş gelirse beğenirim ama diğer türlü tuhaf geliyor bana insanların bu kalıplara sokulması zamanla biraz törpüledim bu konuda kendimi eskiden hiçbirşekilde ayırt edemiyordum şimdi ise bi kaç kişi gözüme yakışıklı veya güzel gelebiliyor sizce bu durum normal mi ?
Bence çok ama çok güzel bir özelliğiniz var bunu ben sorun olarak görmedim sizi karakter etkiliyor anladığım kadarıyla ve karakterde insanların giyimini etkiler bence.
Insanlara hep dış görünüşe bakmamayı söyleyip sonra bunu anormal olarak yaftalamak bana dürüstce gelmiyor keşke herkes sizin gibi olsa 😍😍

Ben birinin yakışıklı veya güzel olduğunu bir kare fotoğrafa göre karar veremeyenlerdenim. Benim için gerçek mimikler, hal haraket çok önemli. Kalıplaşmış yakışıklılar Kenan Imirzalıoğlu, Burak Özçivit gibi bana çok bir şey ifade etmiyor. Bende de sorun var sanırım.
Hayır güzel olduklarını söylemeyincede kıskanç olduğumu söylüyorlar :D e insanları normal buluyorum ilgi çekici gelmiyorlar napabilirim ki kıskanç mi oluyorum

Bence normal ve olması gereken.Dış görüşüşten ziyade size hissettirdikleri ile anlam kazanacak demek ki.Bundan daha güzel ne olabilir ki? Keşke herkes böyle olsa

Back
X