Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
Aşık olmayı beklemedim çünkü zaten birini seviyorum sadece mantık olarak uyum arıyorumMeslegiyle evleneceksen olabilir sende koş
Daha bir 20 gün var görüşmemize . Haklısınız . Ben zaten sadece birazcık tanışırız demiştim ama bu gidişle görüşmeden evleniyoruzYetişkin insanların yüzyuze tanışmadan böyle sosyal medyadan arkadaş olmalarini, günlerce aylarca telefonda konuşup yazışmalarını anlayamıyorum.
Uzak da olsa cabalayin, buluşun bi görüşün. Sanal flört etmeden önce bi bakın adamın kanlı canlısına muhabbet oluyor mu? Konuşması, oturması kalkması, eli ağzı gülüşü bakışı nasıl, nasıl yemek yiyor, nasıl muamele ediyor ?... O kadar konuşup edip, hayaller beklentiler icindeyken buluşunca yemek yiyisinden rahatsiz olup 'yok ya! olmaz bu is" diyecekseniz şimdikiler nice çaba?
Ya çok teşekkür ederim kendimi kaptırmak istemiyorum niye böyle anlamadım . Hiç sevgilisi olmayan biri de değil anında bağlandı diyeyim . Kafam aşırı karıştıDaha sevgili olmadan evlilik teklifleri,aşırı sevgi gösterileri elbette ki pek normal değil.Bence o kadar hızlı olursa olsun siz yavaş Ve sakin olun.gözlemleyin.Bişeylerden emin olmadan bırakmayın kendinizi gidişata.Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah.
Normal degil.Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Daha yüzyüze görmeden aşırı özlüyorum iyiki varsınlar Havada uçuşuyor .Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
Duygusal olarak kopmadan başkasıyla ilişki düşünmeyin.Aşık olmayı beklemedim çünkü zaten birini seviyorum sadece mantık olarak uyum arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?