Hiç yüzyüze görüşmedik kiyüz yüze görüştünüz mü hiç? İlk görüşte aşık olmuş olabilir belki. Böyle bir adam tanıyorum kendisi eşimbana ilk buluşmamızda ben Şen'inle evlenicem demişti bir hafta sapık sandığındaki için konuşmamıştım. Ama sapık değil aşıkmış senden çok etkilenmiştir, hayallerinde ki kadın tarifine uyuyorsundur.. erkeğin seveni iyidir.
Hayır diyince yok olması normal çünkü bağlanmıyor , anı paylaşmadan atlıyor . Bu nasıl sevgi olabilir ? Olmayınca da senin tipindeki başka kapıya . Bu erkekler niye böyle yatipik ergen hareketleri
1.) evlilik planları
2.) ikinci günden özledim, ölüyorum bitiyorumlar
3.)iyi ki varsın, sensiz yapamam
şimdi bunlar tavlamak için yapıldığı belli, demek ki dış görünüşünüzden etkilenmiş. hiç uğraşmaya değmez çünkü herkese bunları yapıyor. evet biliyorum bana da yaptılar ben hayır diyince ay o ayılıp bayılan adam aniden yok oldu
Ay o zaman o değişik bi adam. Eşimle biz aynı grupta bi kaç kez birbirimizi görüp konuşmuştuk . Uzun zamandır güzel bi kız görmemiş demekki .Hiç yüzyüze görüşmedik kiSadece resimlerimi gördü . İnanılmaz güzel buluyor böyle yapması ondan mı anlamadım . Maşallah size . Keşke görüşüp yapsa
Başka birini severken uyum mu?Aşık olmayı beklemedim çünkü zaten birini seviyorum sadece mantık olarak uyum arıyorum
Doktor kendisi . Yanlış olduğunu biliyorum ama diğer kişi olmadı içimde ukte kaldı . Onu beklerken çok iyi insan kaçırdım . Bana teklif ederlerdi ben onu beklerdim istemedikçe nasıl istemez diye diye 2 senem gitti nerdeyseMesleği nedir?
İnsanın kalbinde biri yokken bile birisinden etkilenmesi zorken kaldı ki birini unutmadan başkasıyla görüşmek yanlış.
O kişiyi beklerken çok fazla insan gitti . Ve 2 yılım nerdeyse . Artık mecburen kendimi olacak birine adamak istiyorumBaşka birini severken uyum mu?
Ikı gun de ne ara özlemiş ki senı amacı farklı yakın da kokusu cıkar ben olsam dırek bırakırım daha tanımadıgım adam bana guzel sozler soyleyemez.Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Daha yüzyüze görmeden aşırı özlüyorum iyiki varsınlar Havada uçuşuyor .Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
Doktor kendisiAdamın sonradan görmelik haricindeki mesleğini merak ettim
Evet sanırım ilişkim olsun diye istediği bir döneme denk geldim bu ne hevescok temkinli ol senin guzel olmanla alakali degil. normal degil hic bi sekilde. diyelim dis girunusun guzel yine ya dur bi taniyom belki anlasamayacagim biri demesi gerekir. herkese boyle baliklama bu adam demektir. hic gozum tutmadi
Aman bırak sana doktor mu yok :)Doktor kendisi
Ne ozlemesi ulan, tanisali iki gun olmus, gormemis bile, hic hoslanmam boyle seylerden, simdi bile sinirlendim..Berbat bir ilişkiden çıktım kızlar . Onu seviyordum beni istemiyordu . Çok yıprandım . Bıraktım . Tabiki onu inanılmaz özlüyorum ama çarem Yoktu . Beni seven , yuva kurmak isteyen birini bulacaktım . Biriyle tanıştım . Tip olarak çok içime sinen biri değil . Ama meslek olarak çok iyi . Ve bende tanıma aşamasına girdim . Henüz yüzyüze görüşmedik . İnstagramdan ekleştik . Bu arada ortak arkadaşlarımız aracı oldu . Ama adam bana resmen 2 günde yürümüyor koşuyor . Ben dış görünüş olarak onun biraz üstündeyim . Ukalalık amaçlı değil durumu değerlendirmeniz açısından belirtiyorum . Çok bakımlı vs biriyim . Ve 2 günde evlilik lafları , gelecek planları , aşırı bir sevgili olma isteği . Daha yüzyüze görmeden aşırı özlüyorum iyiki varsınlar Havada uçuşuyor .Hiç böyle bir kişi ile tanışmadım . Normal mi sizce ? Bu tür adamlara nasıl yaklaşmayalım ? Tecrübe edeniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?